P4070361.JPG
P4070361.JPG

P4070364.JPG
P4070364.JPG

P4070373.JPG
P4070373.JPG

P4070375.JPG
P4070375.JPG

P4070381.JPG
P4070381.JPG

Kaupallinen yhteistyö: C More

Minä olen ihminen, joka nauttii arjen pienistä iloista. Ilahdun joka päivä pöydällä olevista leikkokukista, hyvästä arkiruuasta, ohi mennen annetusta suukosta tai vaikkapa siitä, että kotiin tullessa pyykit onkin jo pesty.

On toki hirveästi asioita, joita haluaisin F:n oppivan maailmasta, mutta yksi ehdoton toiveeni olisi, että hänkin nauttisi koko elämänsä pienistä asioista. Yksinkertaisesta arjesta, kotoilusta ja siitä, että onnellisuuteen ei tarvitse aina kalleimpia leluja, huvipuistoja ja 3D-leffateattereita jättipopcornilla, vaan rentouttavan ja ikimuistoisen illan saa myös kotisohvalle kääriytyen rakkaiden kanssa. Ja niinpä viikonlopun, yleensä perjantain, leffailta onkin ollut jo vuosia meidän yhteinen iso pieni juttu. Silloin avataan läppäriltä jokin hyvä kokoperheen elokuva, rapistellaan karkkipusseja ja dippaillaan kasviksia.

Samalla, kun testasin viime kuussa C Moren viihdekirjastoa ja suoratoistopalvelua, kiinnostui myös F sivuston lastenelokuvatarjonnasta. Koska sen lisäksi, että C Moresta löytyy kattava valikoima romantiikan nälkään purevia Hollywood-elokuvia ja -sarjoja, on sivustolla kokonainen Juniori-kategoria, jonka ohjelmisto puree tähän meidän junioriin aivan täysillä.

Viikonloppujen leffavalikoima onkin nyt jo viikkoja napattu C Moren kautta. F:n katselulistalla ovat suomeksi puhutut Kätyrit, Kung Fu Panda 3 ja jo kertaalleen katsottu Alvin ja pikkuoravat reissussa. Itseäni taas Juniorin puolelta kiinnostaa eniten Pikku Prinssi -elokuva, sekä retrotunnelmia tuovat Mikko Mallikas, Maija Mehiläinen ja Astrid Lindgren -elokuvat.

Millaiset lastenelokuvat ja -sarjat purevat teillä myös aikuiskatsojiin? Entä kohtaako lasten ja aikuisten maut yhtään?

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat