Mulla on ollut täällä reissussa 3 vaatetta + matkustushaalari. Ivanan ikisuosikki, valkoinen muumipitsimekko, Aarrekidin musta trikoomekko lähinnä altaille ja tämä uusi ihanuus, johon olen täysin rakastunut.

Mekko on Vilan ja ehkä jo myynnissä. Nina Nuorivaara stailasi mut viime viikolla yksiin kuvauksiin ja kaiveli rekiltään mm. tämän hippiunelman. Rakastuin mekkoon niin, että kuvausten jälkeen halusin ostaa sen itselleni. (Muutenkin Nina oli saanut kiinni parilla sähköpostilauseella kiinni juuri siitä, mitä minä rakastan ja millainen mun tyyli on. Tuli ihan älytön olo siitä, miten entuudestaan tuntematon ihminen voi napata niin hyvin sen, missä tunnen oloni kotoisaksi).

Tällä mekolla on sitten menty täällä illalliset, kauppareissut ja kaikki menot, joissa on tarvittu pitkähihaista. Ihanaa, kun olen vihdoin oppinut pakkaamaan niin, ettei mukaan tarvitse roudata koko omaisuutta. 

-Karoliina-

Kommentit (5)

Vierailija
6/5 | 

Hei!

Ihana loma-asu! Sinulla on myös kauniit sandaalit. ikähän merkki/malli ahtaa olla kyseessä? Ihanaa loman jatkoa! :-)

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
7/5 | 

Moikkis! Sandaalit on mun suosikit myös. Ostettu tosin 2015/2016 talvialesta ELLOKSESTA, heidän oma merkki. Ovat nahkaa ja huollatin ne juuri ennen reissua.

Tiina**
8/5 | 

Ja seuraava postausaihe onkin: miten lapsiperhe matkustaa käsimatkatavaroilla?
Pliis-pliide! :)

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
9/5 | 

Oikeastiko?! Täytyypä miettiä, onko mulla tähän vinkkejä. Tosin en ole tainnut ikinä matkustaa F:n kanssa ruumalaukulla. Tosin en ole myöskään matkustanut koskaan hänen ollessaan vauva: ne kamat kun vievät kauheasti tilaa!

MR
10/5 | 

Mä olen matkustanut yksivuotiaan kanssa käsimatkatavaroilla. Kaiken a ja o on se, ettei ala roudaamaan mitään maitoja tai vaippoja Suomesta. Lapsen vaatteet vie vähän tilaa laukussa. Ja myönnän viihdyttäväni lapsia kännykällä ja tabletilla reissussa PALJON eli ei leluja juurikaan mukaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat