Oi että, fii2

 

fii

olin maanantaina Kärkkäisen kassalla. Edessäni seisoi reilu kolmekymppinen vähän hukassa olevan näköinen mies, joka lastasi liukuhihanalle New Born -vaippoja, rintapumpun, talkkia ja kaikkea muuta roinaa vauvan ja perheen ensihetkille.

Sitten hänen puhelimensa soi, ja töistä ilmeisesti vaadittiin seuraavaksi päiväksi duuniin. Mies vastaisi: "Joo. Ymmärrän. Kyllä mä koitan tulla, mutta tässä on nyt vähän hässäkkää. Joo siis yritän tulla". Mies lopetti puhelun, johon kassatäti totesi: "Onnea. Mutta kai sä nyt tiedät, että tärkeintä on, että olet kotona". Mies oli nolona, ja selväsi kaikkiin suuntiin repiminen vähän puudutti: "Joo. Tiedän."

Sitten minäkin jo yhdyin keskusteluun: "Pientä hässäkkää vai?" Mies: "Joo, viime yönä nukuttiin tunti".

Voi kun tuli itselläkin heti Neiti-F:n alkuajat mieleen, ja siihen en voinut enää todeta kuin: "Tiedän tunteen.".

Lopuksi mies pakkasi kamansa nopeasti, ja katsoi vielä minua ja kassatätiä jotenkin ihanan ystävällisesti.

Aika hauska yhteenkuuluvuuden kokemus. Kaikki samassa liemessä -fiilis ;) Sinä arkisena hetkenä, vieraiden ihmisten kanssa.

Milloin itse olet kokenut jotain vastaavaa? Yhteyden ja yhteenkuuluvuuden ihan tuntemattomien tyyppien kanssa? 

Kuvissa Neiti-F ensimmäisenä päivänään :) Voi kun tuosta on jo aikaa....

-Karkki-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat