OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroin teille viime kuussa Arla Luonto+:n lanseeraamasta Hyvät eväät, hyvät uutiset -sivuston, jossa lapset tuottavat aikuisille uutissisältöä kulloisenkin kuukauden teeman mukaisesti.

Viime kuussa kannustin teitä kaikkia pohtimaan niitä asioita, jotka ovat omassa äidissänne niitä kaikkein parhaimpia.

Tämän kuukauden haaste on kuitenkin erilainen, koska nyt keskitytään pohdiskelun sijaan toimintaan. Haaste kuuluukin: Mikä onkaan se kaikista mahtavin tapa viettää kesäpäivää? (Lasten tekemä video aiheesta löytyy täältä).

Jos meidän sakilta kysyy, on kesäpäivänviettotapoja kymmeniä. Ja kaikki omalla tavallaan yhtä huippuja. Yhteistä niissä kaikissa on kuitenkin se, että jokaista näistä on pitkän talven aikana ehditty kaivata: Viime kesän muistoista on puhuttu ja uuden kesän tapahtumia jo etukäteen suunniteltu.

Meistä kesäpäivää onkin ihana viettää:

  • Hankasalmella, mökillä. Kaunis ja hiljainen paikka vie perusasioiden äärelle. Ei tarvita kun sauna, perhe ja hyvät eväät. Tai sitten yksinkertaisesti iso kivi, jolta voi pomppia papan syliin :)
  • Maauimalassa, Kumpulassa. Urbaani vaihtoehto hellepäivän viettoon. Ympärillä lasten kiljuntaa ja jädekoju.
  • Sadesäällä leffateatterissa tai kotona yökkärihousuissa hipsutellen. Varsinkin helteisen kesän keskellä yksi suvantopäivä kotona on ihanaa vaihtelua. Silloin kaivellaan esille kirjat ja kuunnellaan, kun sade hakkaa ikkunaan.
  • Kaupunkia kävellen ja potkulaudalla kierrellen.
  • Ystävien kanssa puistossa ja leikkipuistossa oleillen.

Viime kuun haasteeseen osallistui useita Instagram-käyttäjiä kuvineen, ja voittajakuvan laittajallekin on jo ilmoitettu onnenpotkusta. Jos myös sinua kiinnostaa voittaa hotelliviikonloppu vapaavalintaisessa Sokos-hotellissa (2 lasta, 2 aikuista), osallistu kesäkuun skabaan näin:

  1. Lataa Instagramiisi kuva, kirjoitus, piirustus tai vaikkapa video parhaasta tavasta, jolla kesäpäivää voi viettää perheen kanssa. (Uskoisin, että perheen käsitys voi ulottua myös biologian ulkopuolelle!)
  2. Lisää kuvaan hastag #hyväteväät
  3. Odota jännityksellä kuun loppuun. Joka kuun lopuksi valitaan kaikista haasteeseen osallistuneista kisaajista se perheen, joka palkitaan Luonto+ -jogurteilla sekä hotelliviikonlopulla perheen kesken (2 aikuista, 2 lasta) vapaavalintaisessa Sokos-ketjun hotellissa.
  4. Jos joku asia vielä mietityttää, lue haasteen ohjeet täältä.

Ihania kesähetkiä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Mimmi
5/4 | 

Oon niin onnellinen että vihdoin on ruvettu tekemään sokerittomia tuotteita! Nää litran pönikät on kyllä loistavia, ja ei makua voi moittia yhtään :)

Daniella
6/4 | 

Noi on niin hyviä juguja! Etenkin mango, nammmm!

Tulisi palkinto tarpeeseen muutenkin, ollaan yliyön reissua Helsinkiin suunnittelemassa ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat