Moikkis,
20130615-145703.jpg

Esko on ollut maalaamassa eilisillan (=yön) ja tämän aamupäivän meidän uutta kotiamme Helsingissä, joten F ja minä olemme viettäneet taas vähän kahdenkeskistä äiti-tytär -aikaa.
Aamupäivä meni lötkötellessä, mutta äsken saimme sen verran ryhdistäydyttyä, että veimme lisäystä kirpputoripöydällemme Lahden Lanttilaan. Pöytä 62,vink vink!
20130615-145732.jpgHuomenna HKI:n messukeskuksessa on muuteniso kirppis. Sellainen,josta yritetään saada Valtterin seuraaja. Vielä en tiedä, lähtisinkö tsekkaamaan mestat. Toisaalta innostaisi kovastikin, mutta ehkä yksi kesäinen päivä ihan vain perheenkin parissa maistuisi...Eepi ja F eivät ole oikein sellaisia tyyppejä, jotka jaksaisivat penkoa kirppispöytiä tunnista toiseen :)
Kivaa lauantaita! Tänään tarvitsen Kotipizzan Ylämummon!

20130615-150158.jpg
Kertokaa mulle ja muillekin alueenne parhaat kirppikset! Erityisesti Keski- ja Etelä-Suomen tarjonta kiinnostaa :)

-Karkki-

F: Housut, Lindex (Littlephant) // Kengät, Toms(Calossi) // Paita,Makia // Huivi,Aarrekid (blogin kautta, Rooster-kuosi, syksy/talvi 2013-2014 -malliston maistiainen) // Laukku, Hello Kitty (Jukka-papan tuliainen Korean työreissulta)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat