OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Jee jee! Kerrankin kirppislöytö, joka EI OLE Hankasalmelta.

TUOTE Ruskea nahkalaukku, Made in Italy
OSTOPAIKKA Christianian katukirppis, Kööpenhamina
HINTA 50 Tanskan kruunua, eli n. 7,5 euroa.
KÄYTTÖKOHDE Arkikäyttöön.
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET -
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Olihan laukussa tietysti kulumisen jälkiä, mutta se oli minusta todella kaunis. Kaiken lisäksi tarvitsin ruskean pienen laukun, koska omistan vain yhden arkipikkulaukun ja se on musta.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 3/5

-K-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

Pia
2/7 | 

Makee!Mä oon oppinut viimein ostamaan tavaraa kirpputoreilta.Mä tein tänään kans melkoiset löydöt kun eteen tupsahti Louis Vuittonin tarrakengät ja Manolo Blahnikin kävelykengät muutamalla kympillä ?

3/7 | 

Tosi kaunis! Hyvä nahka kestää käytön ja mielestäni nahka vain paranee käytössä joten "käytön jäljet" on ihan plussaa tässä tapauksessa. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat