synde1.jpg
synde1.jpg

synde2.jpg
synde2.jpg

syndet3.jpg
syndet3.jpg

Jos etsii edes jotain positiivista tästä kyllästyttävästä kipeänä makoilusta, niin se, että ehtii miettiä kaikkea ihan hömppää. Ja tutkia Pinterestiä tuntitolkulla.

Olenkin tällä viikolla pohtinut, millaiset jo lähestyvistä F:n sukulaissynttäreistä voisi rakentaa. Päädyin surffailun jälkeen siihen, että karkkitarjoilut ja kertakäyttömukit jätän lastenkutsuja varten. Niin ja koska F on piiiiiiitkällisten pohdintojen jälkeen valinnut lastenkutsujensa teemaksi Unicornin (vahvoja finalisteja olivat myös Shrek ja My Little Pony), voisi nämä aikuissynttärit olla sitten kulta-valko-hopeateemaiset, koska niitä sävyjä joulukoristeiden muodossa on jo muutenkin kotonamme.

Enää tarvitsisi miettiä, mitä se ”muu kuin karkki” on. Leivonko itse, tilaanko leipomosta vai tuunaanko puolivalmiita herkkuja? Niin ja pidänkö tavalliset kahvikutsut vaiko brunssihenkisen tarjoilun, joka tietysti sopisi siihen, että juhlat on tarkoitus järjestää aamupäivällä.

Vinkkejä (helpoista) koristeluista ja (semi-helpoista) leivonnaisista saa antaa! 

-Karoliina-

P.S. Tajusin muuten, että termi ”sukulaissynttärit” on taas osittain tätä extended family -muotoa. Mutta väliäkö hällä, onko suku biologinen vai itse hankittu! Pääasia, että kohta on tärkeitä ihmisiä koti täynnä. 

Kuvat: Pinterest

Kommentit (4)

Karoliina Sallinen
6/4 | 

Kuulostaa ihanalle. Harmi, kun tuolta linkistä on hävinnyt kuva. 

iidis
7/4 | 

Meillä poikien synttäreillä suurin hitti on ollut Rocky Road -herkkupalat, joilla oon kuitannut sekä kakun että karkit samalla kertaa. Täytteet on synttärisankari saanut valita itse, ja päälle on tehty vielä raitoja toisen värisestä suklaasta ja ripoteltu tähtiströsseleitä. Maailman helpoin tehdä ja lapset rakastaa näitä. Saisit teemaan sopivia purtavia, kun teet herkkupalat valkosuklaaseen ja ripottelet pinnalle kimaltavia strösseleitä tai hopeakuulia.

Karoliina Sallinen
8/4 | 

Mä rakastan Rocky Roadeja. Kiitos muistutuksesta ja koristeluvinkeistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat