Voi juku!
20130612-183101.jpgMoni, mukaan lukien minä, manaili viimeisimmän Lindexin Littlephant -malliston kohdalla sitä, että ihanat vaatteet loppuvat jo kokoon 86.

20130612-183210.jpg

Mutta nyt minulla on hyviä uutisia: Viime viikosta lähtien Lindex-myymälöiden hyllyillä on komeillut PikkuFantteja jo vähän isommpienkin lasten (ja heidän vanhempiensa) iloksi. Uusi Littlephant-mallisto nimittäin jatkuu jo kokoon 116 asti. Jes! Nyt Neiti-F:kin pääsee apajille.

Tämmöinen todella nopea kuluttajien pyyntöihin vastaaminen  on mielestäni sitä todellista asikaspalvelua ja ajan hermoilla olemista. Huikeaa Lindex, mii laikii!

-Karkki-

P.S. Arvatkaapas muuten, mitkä PikkuFantit F sai eiliseltä Karisman reissultamme?

Kuvat: Lindex

Kommentit (1)

2/1 | 

[...] mallistot olivat minun makuuni pääasiassa liian pissistyylisiä, joten voi kun Seppälä tekisi saman kuin Lindex aivan hiljattain: “Vauva- ja lapsiprintit” myös vähän isommillekin tallaajille, [...]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat