Hei mun kulta! Sinä, jonka kainalo on tuntunut viime aikoina entistäkin tärkeämmälle paikalle. Juuri sinä, jonka kanssa jaan silmäpussit, yösyötöt, kakkajutut, pedin (aina silloin kun toinen ei nuku univelkoja pois patjalla F:n lattialla) ja koko elämän. Vanhemmuuden ja parisuhteen, rahat ja samanlaisen huumorintajun. Niin ja tietysti haukotukset ja väsyneenä sanotut tiuskaisut.

Meidän perhe kasvoi neljä viikkoa sitten kahdella ihanalla tytöllä lisää. Pitäisi kai sanoa, että olen löytänyt sinusta noiden viikkojen aikana aivan uuden puolen. Että olet ihan yllättänyt minut.

Mutta ei se niin mene. Olet tismalleen se sama mies ja ihana vanhempi, kun olet tähän astikin ollut. Nyt vaan tyttöjä, huolehdittavia ja kädestä otettavia pieniä käsiä on vaan enemmän. 

Tyttärien kasvattamisen voisi kuvitella olevan vaikeaa. Mutta saat sen silti näyttämään helpolle. Sen, kun teet kouluaamuna letin pitkiin hiuksiin (okei, se kyllä näyttää vähän haastavalle) , kun vaihdat bodya kämmenesi kokoisille vauvoille tai kun puhut tytöillemme kauniita sanoja, joiden joka kerta ajattelen tekevän hyvää vielä vuosikymmentenkin jälkeen.

Se miten kohtelet minua, rakastavasti ja kunnioittavasti vaimonasi, ei ole vain sinun ja minun välinen juttu. Toivon sen antavan tytöille mallin siitä, ettei vähempään tarvitse tyytyä. Siksi sillä, millainen puoliso olet, kertoo myös sinusta isänä.

Joten ihanaa isänpäivää rakas A ja rakas oma isini, neljän tytön pappa! Ja tietysti myös kaikki muut iskät, isit, ukit, vaarit, paapat, isähahmot ja isiksi haluavat!

-Karoliina-


 

Kommentit (2)

Jospa taas yrittäis
3/2 | 

Voisitko vielä tosi huonolle arkimeikkaajalle(kin) kertoa mikä täplä on mitäkin,tuossa ensimmäisessä kuvassa.

Vierailija
4/2 | 

Bloginimeksi Pouta&Pilvi,Omppu&Pomppu,Neppi&Nappi,kaikenlaisia mukavia nimiähän niitä olisi.Onnea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat