rps20150719_223022
rps20150719_223022
rps20150719_222857
rps20150719_222857

Oi kiitos aurinko, ystävät, kesäsade, Kerubin safkat, Ice Beaver, kumisaappaat, hotellin pehmeä sänky ja Ilosaari!

Me palataan taas ensi vuonna. Nyt vielä hetki unta ja sitten kohti Keski-Suomea ja Neiti-F:ää!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

lintu
7/6 | 

ah toi viimeinen kuva! muistaakseni tuota kutsuttiin teinimetsäksi :) en ole ihan varma kuvan sijainnista, mutta ainakin se legendaarinen teinimetsähän oli siinä lähellä pääportteja jossa kaikki liputtomat hengaili ;) varsinkin nuoriso :D

pitääpä suunnistaa ensi kesänä taas Ilosaareen! Joensuu on vain niin symppis kaupunki :)

Rokkaaja
8/6 | 

Ne on punkkikukkulat!! ? Ja nykyään liitetty osaksi aluetta, jonne vaan rannekkeella asiaa. Teinien ördäys vähentynyt. Mut mahtava rokki, oli huippua!!

Esko
9/6 | 

Teinimetsä oli tänä vuonna jo varsinaista festarialuetta ja uudistus toimi hyvin...
Joensuu on kyllä todella symppis kaupunki!!

Esko
10/6 | 

Punkkikukkula kuulostaa hyvältä...:)
Rokki oli aivan mahtava jälleen kerran, huh!!

piia
11/6 | 

Oli kyllä ihana rokki jälleen! Tuli tehtyä uusia musiikkilöytöjä ja koettua suloisen haikeita nostalgiahetkiä apulannan ysärihittien tahdissa. Tuleeko blogiin muuten enemmänkin festarikuvia? Meillä jäi kamera matkasta ja muistona on vain pari surkeaa puhelinkuvaa. Nähtiin muuten lauantaina anniskelualueella Eskon pää ja hyvin todennäköisesti palanen Karoliinan sykeröä, mutta olitte niin kaukana ja niin ison väkimäärän takana, ettei vääntäydytty esittäytymään. Toiste sitten, jos tilanne tarjoutuu. Kivaa kesän jatkoa!

Esko
12/6 | 

Heippahei! Tsek uusin postaus...:) Kuin tilauksesta. Tulkaahan ihmeessä morjestelemaan. Kivaa viikkoa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat