P9171292.JPG
P9171292.JPG

P9171311.JPG
P9171311.JPG

P9171293.JPG
P9171293.JPG

P9171300.JPG
P9171300.JPG

P9171298.JPG
P9171298.JPG

*Kaupallinen yhteistyö: BookBeat 

Olen viimeisen vuoden aikana lukenut aivan hävettävän vähän kirjoja siihen nähden, että kirjallisuus on osa minun koulutustani ja ammattiani. Ja siksikin, että oikeasti nautin tarinoista ja teksteistä.

Iltaisin, silloin harvoin, kun minulla olisi aikaa istua kirjan ääreen, olen ollut joko niin poikki, etten ole jaksanut lukea. Tai sitten olen ajatellut, että telkkarin ja netin tuijottaminen ovat olleet mielekkäämpää puuhaa. Lukiessa kun kuitenkin joutuu käyttämään energiaa ja päätään ihan eri tavalla. 

Oikeastaan lukemattomuus on vaivannut minua siksikin, että vaikka päivät ovat niin täynnä, on minulla joka päivä myös niitä hetkiä. jotka voisin käyttää paremmin. Niitä bussissa istuttuja kymmeniä minuutteja, jopa tunteja. Tai niitä hetkiä, kun vain ripustan pyykkiä tai teen ruokaa. 

Olen tutustunut nyt reilun kuukauden ajan Book Beat -palveluun, nettisovellukseen, josta voin lukea ja kuunnella kirjoja. E-kirjathan eivät ole minulle mikään uusi tuttavuus, mutta nyt vasta olen tutustunut todella äänikirjojen maailmaan. Oikeastaan vähän vahingossa. F nimittäin alkoi kuunnella BookBeatin kautta Supermarsku-kirjasarjaa (muuten aivan huikean hauska, yhteiskunnallisesti ja arvojensa kannalta merkittävä!) ja minä innostuin sen myötä kuuntelemaan myös aikuisten kirjoja. Mikä maailma siinä avautuikaan! Lukea ei voi joka paikassa, mutta kuunnella voi paljon useammassa. Nykyisin minulla "soi" korvanapeissa kirja niin lenkillä, bussissa kuin kotitöitäkin tehden. Ihan hirveän rentouttavaa ja helppoa. Nyt tulee ahmittua kirjoja, vaikkei varsinaista lukuaikaa aina järjestykään.

Näitä kirjapalvelujahan on jo aika paljon, mutta syy, miksi pidän BookBeatista, on monta. 

Ensinnäkin. BookBeatista lötyy iso pino uutuuskirjoja niin e-kirjoina kuin äänikirjoinakin. Minun kokemukseni mukaan varsinkin uusia äänikirjoja on aika vaikea saada, joten siinä mielessä BookBeatin kirjahylly on poikkeus. 

Toisekseen sivuiltaon helppo etsiä uutta luettavaa/kuunneltavaa. Äppi itsessään toimii ja rullaa nopeasti. Näinä tekniikan aikoina se on aika tärkeää. Harva enää jaksaa käyttää mobiilisti palvelua, joka ei toimi kunnolla kuin pöytäkoneella.

Kolmanneksi, Ja tämä on minusta se kaikkein paras kohta: Kirjoja voi lukea ja kuunnella myös off line -tilassa. Toisin sanoen lentokoneessa, mökillä nettiyhteyden puuttuessa ja vaikka sun missä. Homma toimii tässä suhteessa vähän samalla tavalla kuin Spotifyn off line- toiminto, eli kunhan lataa kirjan netin äärellä, voi siitä nauttia ilman nettiä. 

Minun BookBeat -äänikirjasuosikkini tällä hetkellä ovat:

  • Henriikka Rönkkönen, Mielikuvituspoikaystävä. Ihan huikean hauska, brutaali, välillä nolostuttava, välillä itkettävä ja jollakin tavalla niin suora, että kirja on pakko kuunnella yhdeltä istumalta loppuun. 
  • Eino Leino; Kauneimpia runoja rakkaudesta. Rakkausrunot ja Eino Leino. Ei kai tätä tarvitse perustella. 
  • Veera Nieminen, Avioliittosimulaattori. Miia Selinin kertojaääntä voisi kuunnella kaikki päivät. Varsinkin tässä tarinassa. 

Jotta BookBeatin, sekä ääni- ja e-kirjojen maailma avautuu, kun klikkaat itsesi tämän linkin kautta BookBeatiin ja kokeilet palvelua 30 päivää ajan veloituksetta*. Normaalistihan testijakso BookBeatissa on 14 vuorokautta, mutta tuolta minun linkkini kautta päivät tuplaantuvat (siitäkin huolimatta, että linkin takana taitaa lukea 14 vuorokautta hieman harhaanjohtavasti. 30 se kuitenkin tätä kautta on). 

Ihania kirjahetkiä. Kuunnellen tai lukien! BookBeatin Kolmistaan-koodi on voimassa 1.9.2016- 31.1.2017! 

-Karoliina-

*BookBeatin kuukausimaksu 16,90 € ja se kattaa kaikki kirjat ja äänikirjat palvelussa. Kokeilujakson jälkeen tilausta, voi voi maksaa kuukausi kerrallaan. Tilauksen voi katkaista koska vain. 

 

Kommentit (16)

Elinakoo
17/16 | 

Ääh, siun hiukset! Niin kauniit! Minusta vielä paremmat näin suorana, kuin oikein laitettuna ja loivilla kiharoilla. :)

riiri
19/16 | 

Onko koodi siis vain uusille käyttäjille? Olen käyttänyt jo tutustumistarjouksena kahden viikon kokeilujakson.

Ella / BookBeat
20/16 | 

Moi Riiri! Koodi on tarkoitettu tervetuliaistarjoukseksi uusille käyttäjille, mutta jos sinulla on 2 viikon kokeilujakso vielä voimassa ja haluaisit saada tässä tarjotun pidemmän kokeilujakson, voit halutessasi olla yhteydessä tukeen osoitteessa tuki@bookbeat.fi, jossa he voivat varmasti auttaa sinua!

- Ella / BookBeat

Miso
21/16 | 

Olen lähdössä kohta reissuun ja edessä on useita tunteja lentokoneessa, joten tämä tuli kyllä kuin tilauksesta! Kiitti!

Taotau
23/16 | 

Onko todella niin, että visa electronilla ei pysty rekistöröitymään kyseiseen palveluun? Minulla ainakin herjaa. Tosi surullista jos näin on.

Ella / BookBeat
24/16 | 

Hei Taotau! Visa Electronia voi käyttää rekisteröitymiseen, mutta joidenkin pankkien, kuten Nordean,Visa Electron pitää rekisteröidä internet-ostoksia varten, jotta sitä voi käyttää netissä. Eli tarkistathan nettipankistasi tai pankistasi, miten voit käyttää korttia nettiostoksiin, niin sen pitäisi toimia myös BookBeatissa silloin!

Terkuin,

Ella / BookBeat

stiinap
25/16 | 

Onko viikon päästä julkaistava esikoiskirjasi tulossa BookBeatin palveluun mukaan? Siinä tapauksessa voisin tuonne liittyä mukaan, koska kirjasi haluan päästä ehdottomasti lukemaan!:) Aiotko tehdä postauksen kirjastasi kunhan se julkaistaan? Juttua siitä miten kaikki eteni ja oletko tyytyväinen lopputulokseen jne. Mielellään lukisin ja uskoisin että muutkin!

Toinen asia liittyy tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi: Instagramia seuraavana olen ymmärtänyt, että olet uudessa parisuhteessa ja muutenkin asian ymmärtänyt sen perusteella miten olet kierrellen vastannut asiasta kysyville. Ja no..täytyy tunnustaa että löysin asiasta myös nettikeskustelun, jonka luin ja vaikken niitä totena automaattisesti pidäkään niin kaikesta yhteenlaskettuna taitaa tulla tulos että et ole enää sinkku ja siitä nämä reissailutkin keski-Eurooppaan taitavat johtua? Olisi mukava ja tämän toivomuksena esitän -ymmärrän jos et sitä tee- että tekisit postauksen nykyisestä statuksestasi. Olen huomannut kommenteista, että osa lukijoista ei uutta tilannettasi tiedä, esim eräs kertoi miten mukava kun on kohtalotoveri eli häissä sinkkuna... Jotenkin tuntuu lukijan huijaukselta, että kerrot olleesi häissä ilman omaa rakasta, jos/kun se oma rakas kuitenkin sinulla on vaikkei mukana juuri siellä häissä ollutkaan? En tiedä miten muut kokevat tämän? Ja kun tämä on perheblogi niin tuntuu oudolta ettei lukija nyt voi olla varma kirjoittajan statuksesta, sinkkuäiti vai parisuhteessa vai etäsuhteessa?? Heti kun tuntuu että olet valmis kertomaan niin rohkaisen siihen..uskon että muut lukijat yhtyvät mielipiteeseeni.

Hyvää syksyä!:)

Karoliina Sallinen
26/16 | 

Moikkis. En ole muuten varma, tuleeko kirja BookBeatiin. Selvitellään :) Ainakin Adlibrikseen myyntiin. Ja toki kirjoittelen kirjahommia tänne varmaan jo ensi viikolla. Ja sitten lokakuussa, kun pidetään ihan oikeat julkkarit, jee jee!

Kurja juttu, jos tuntuu sille, että olisin johtanut harhaan. Mulle kun on todella tärkeää, että se mitä kirjoitan, on totta. Se, miten tekstit tulkitaan, on sitten toinen juttu. 

Itse en harrasta noita netin keskustelupalstoja, joten mun on vaikea sanoa, onko siellä olevat jutut totta vai ei, 

Mulla on aina ollut tietty raja siihen, mikä on blogiasiaa ja mikä omaa (myös ydinperheellisenä). Olen saanut sen takia myös aika paljon kuraa vuosien aikana päälleni, kun moni asia on tullut lukijoille "yllätyksenä" tai toisaalta joku on kokenut, että "pimitän" asioita. Mulla on itselläni nyt hyvä olla tällä tavalla. En ole tehnyt mitään tietoista linjanvetoa tai ehdotonta päätöstä minkään blogissa kirjoitettavan jutun suhteen, vaan asiat vaan tapahtuvat tai eivät tapahdu. Haluan tehdä asiat niin kun mun sydän sanoo oikeaksi :) 

LiisaK
27/16 | 

Ote ko. tekstistä, johon edellinen kirjoittaja viittasi:
"Kyllä silti illan viimeisinä tunteina alkoi juhlamekon sisään hiipiä tunne, että varsinkin tällaisissa rakkaudenjuhlissa olisi ihana, jos voisi pitää toista kädestä kiinni ja tanssia illan viimeiset hitaat. "
Missään et sanonut että olisit sinkku (tai sen enempää parisuhteessakaan ) ja statuksesi kertominen on aivan täysin oma asiasi! Lapsellista puhua huijaamisesta tms. No, uteliaita riittää. Keskeneräisten asioiden levitteleminen kaiken kansan tietoon se typerää vasta olisi. Kerrot sitten kun on sen aika jos on jotain kerrottavaa.

Karoliina Sallinen
28/16 | 

Kiitos ymmärryksestä! Luotan teihin lukijoihiin, enkä pimittele mitään siitä syystä, että jotenkin pelkäisin tietojen vuotamista tai muuta hassua. Kypsyyttä ja aikuisuutta on mielestäni se, että välillä myös antaa ajan kulua :) 

Vierailija
29/16 | 

Luin kirjasi lähes yhdeltä istumalta, ja voi että, kun tykkäsin! Tarina oli hauska, liikuttava ja samalla myös opettavainen (vielä) lapsettomalle naisihmiselle. Kiitos siis ihanasta lukukokemuksesta!<3 Kuulisin mielelläni vielä omista kokemuksistasi kirjan kirjoittamisesta, ja mikä sai sinut valitsemaan kyseisen aiheen, jos aiot postausta vielä aiheesta tehdä. :)

Lukija
30/16 | 

Tilasin bookbeatin kokeiluun lisäämäsi linkin kautta. Nyt kahden viikon päästä tililtä lähti 16,90 €. Luotin siihen että vaikka sivuilla mainostettiin 14 päivän kokeilujaksoa, että linkin kautta se on se lupaamasi 30 päivää. Mitäs nyt?

Karoliina Sallinen
31/16 | 

Se ei ole kyllä oikein, eikä voi mennä noin. Ota ihmeessä yhteyttä BB:n asiakaspalveluun!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat