// Kaupallinen yhteistyö: Nanso // 

Mä en ole varsinainen bilettäjä – en ainakaan baarissa ja yökerhoissa kävijä – joten mä olen jo vuosia sitten tajunnut, että mun ei kannata panostaa juurikaan varsinaisiin juhla-asuihin. Tykkään kyllä laittautua, kokea itseni juhlan tullen myös ulkoisesti juhlavaksi, mutta en ole varmasti vuosiin ostanut vaatteita vain ja ainoastaan juhlatarkoitukseen. Jos olen ostanut glitteriä, olen pitänyt sitä myös arkena. Jos olen ostanut käytännöllisyyttä, olen stailannut sen juhlan tullen juhlavaksi.

Valitsin tulevaa pikkujoulu- ja joulujuhlakautta ajatelleen itselleni kolme sellaista asua Nansolta, joissa viihdyn, jotka tuntuvat hyville päälle ja jotka oikeanlaisilla asusteilla stailattuna menevät sekä arkeen, että juhlaan. Sellaiset asut, jotka kestävä kierrätystä omassa elämässä juhlakaudesta arkeen ja taas seuraaviin juhliin. Ja jotka voi laittaa laatunsa puolesta vielä ilahduttamaan toistakin käyttäjää, jos oma silmä niihin jossakin vaiheessa kyllästyy. 

MERINOVILLANEULE JA HARMAAT HOUSUT

Jos listaa pooloneuleen ja väljät housut, ei ensimmäisenä ehkä tule mieleen pikkujouluasu. Ja totta on, että jos näiden kaveriksi iskisi tukan nutturalle ja tennarit jalkaan, olisi (ja onkin) asu sellainen mun perustyöasu. Mutta mitä tapahtuu, kun laittaa vähän korkoa, kiharaa, koruja ja pikkulaukun? Sanoisin, että aika nappiin menevä asun kohotus juhlatyyliksi. 

NANSO2.JPG
NANSO2.JPG

NANSO6.JPG
NANSO6.JPG

NANSO12.JPG
NANSO12.JPG

NANSO8.JPG
NANSO8.JPG

 

VISKOOSIPAITA JA MUSTAT JOGGER-HOUSUT

Yritin sovitella Tampereen Nansolla vaikka mitä paitoja, mutta joka kerta tämä viskoosinen (97%) Kuulto-paita piti vaan lempparipaitani paikkaa. Yksinkertaisuudessaan musta tässä paidassa on vaan kaikki. Kangas tuntuu ihanan pehmeälle ihoa vasten ja läpikuultavat raidat luovat muuten mustaan paitaan mielenkiintoa. Kun pariksi iskee mustat housut ja vähän kimallekenkää, ei tarvita mitään muuta. Mun mielestä tällaiset less is more -yhdistelmät ovat aina varmasti tyylikkäitä.

nanso18.JPG
nanso18.JPG

nanso16 (1).JPG
nanso16 (1).JPG

nanso9.JPG
nanso9.JPG

nanso13.JPG
nanso13.JPG

nanso15.JPG
nanso15.JPG

 

PIKKUMUSTA

Pikkumusta on tietysti juhlien klassikko. Nansolta löytyi tällä kertaa itse asiassa yllättävän montakin koko mustaa mekkoa, mutta mun pikkujoulumekoksi valikoitui samaista kangasta oleva mekko, mitä tuo Kuulto-paitakin on. Tämän mekon juju on avonainen selkä. Kuten tiedätte, mä en ole mikään seksikkäiden asujen sanansaattaja. En siis osaa olla sellaisissa itse, vaikka muut niissä näyttävätkin kauniille. Siksi tämä mekko onkin niin ihana, että sen hottisfiba ei olekaan mitenkään ilmeinen. Paljas pinta näkyy selässä. Se on musta aika mahtavaa!

NANSO19.JPG
NANSO19.JPG

NANSO9 (2).JPG
NANSO9 (2).JPG

NANSO4.JPG
NANSO4.JPG

NANSO5.JPG
NANSO5.JPG

Miten sinä pukeudut pikkujoulukauteen?

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (10)

Sara06
11/10 | 

Itsekin vierastan varsinaisia juhlavaatteita tai pelkästään juhlissa käytettäviä vaatteita. Tänä syksynä haaveilin punaisesta mekosta. Löysin kivan sellaisen ja asustin sen pikkujouluihin sopivaksi. Sen jälkeen mekko on päässyt eri asusteilla ihan arkikäyttöön.

Nopo
13/10 | 

Voi kun kaunis tuo Kuulto mekko sinun päällä! Olen suurin piirtein samaa kokoa, mitä kokoa sinulla päällä? Tekisipä mieli tilata itselle tuleviin pikkujouluihin.

Sinisani
15/10 | 

Juuri tilailin lapsille vaatteita juhliin, mutten ostanut vain juhliin soveltuvia vaatekappaleita.

Karoliina Pentikäinen
16/10 | 

Samoin mä teen. Lapset varsinkin kasvaa vaatteista niin nopsaa pois, että eihän ne edes mahtuisi seuraavana juhlakautena. 

Unska123
17/10 | 

Oi pakko oli käyä tilaamassa tuo kuultopaita itelle! Oon sitä monesti nanson sivuilla katellu, mut en oo raskinu ostaa. Nyt oli -40% ale, niin pakko oli hyödyntää! Ootko testannu muuten täydellisiä farkkuja etsiessä noita nanson viistaskuja? Niitä on monet kehunu, niin tilasin nekin alea hyödyntäen itelle testiin.

Vierailija
18/10 | 

Pakko kans kiittää sua inspiraatiosta kotimaisten merkkien suosimisessa! Oon ite kans alkanu kiinnittää huomiota kulutustottumuksiin ja suosia kotimaista. On tullu ostettua tänä vuonna paljon vähemmän, mut oikeesti laatua ja tarpeellista! Vaatekaappi ja kukkaro kiittää! :)

Karoliina Pentikäinen
19/10 | 

Kahteen edelliseen: Kiitos tosi paljon :) Ilo lukea tällaista! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat