OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moikkis!

Taas se aika vuodesta, kun talvikengät ovat pieneen jalkaan liian kuumat, lenkkarit vielä aivan liian vilpoiset. Kumisaappaat ovat aika jees. Paitsi aamuisin, kun on pakkasta. Ja paitsi silloin, kun niissä pitäisi juosta tai vaihtoehtoisesti näyttää jopa kaupunkikuntoiselle.

F:llä, kuten varmasti monella muullakin suomalaislapsella, on ollut elämänstä aikana jo aika monet vettähylkivät kengät. Ne ovatkin kätevä lisä kevätpukeutumista. Harmi vaan, että ne ovat usein ihan julmetun rumia. Sellaisia, joilla hyvinkin ulkoilemaan ja hoitoon voi lähteä, mutta muualle ei sitten millään.

Onneksi Reima, siis se uudistunut ihana Reima, josta olen  aikaisemmin talvellakin teille jo kertonut, on osannut vastata vesilätäkköisen ja loskaisen maan toiveisiin. Kerrankin markkinoille on tullut kauniit, oikeasti siistit ja hauskat, vedenpitävät Wetter-välikausikengät. Nämä menevät jo kevät-Conversejen kanssa suosikkeihin. Ja se jos mikä on jo paljon :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun olimme valitsemassa F:lle kenkiä Tammiston Reima Out -myymälässä, törmasin taas perinteiseen minkä kokoiset kengät on oikeat -dilemmaan. Usein painelen kengän päältä koitellen, missä F:n varpaat ovat, mutta näissä kengissä päällinen olikin niin jämäkkää, ettei varpaisiin päässytkään käsiksi.

Onneksi myyjä tulikin siinä samassa apuun, ja näytti, miten Reiman kengissä koko-ongelma on ratkaistu. Reima-popoista saa nimittäin pohjallisen irti, ja sen uumenista paljastuukin Happy Fit -kuvioinnilla varustettu viivoitus, joka kertoo, onko kenkä oikenkokoinen. Kun varpaat ovat hymynaaman läheisyydessä, paremmalla puolella, on kenkä ok. Jos taas varpaat hipovat surunaamaa, on kenkä liian pieni. Aika todella, todella kätevä tapa löytää oikea kenkä.

Koska F:n jalka kasvaa hurjaa vauhtia (ikää on 3 vuotta ja 4 kuukautta, kenkäkoko 29), ja koska ohut villasukka on ollut joinakin aamuina poikaa, valitsin koon, jonne villasukan kanssakin naama näyttää hymyilevää ilmettä.

Mitkä ovat teidän kevätkenkävalintanne? Riittääkö kumisaappaat, vai tarvitaanko myös Reima Wetterin tapaiset tennarit?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Karkki-

P.S. I love partsi! Laiska mutsi ulkoiluttaa jälkikasvunsa Pikku kakkosen jälkeen parvekkeella. On se heleppoo!

* F:n asu: Takki, Metsola // Hattu ja paita, PO.P (saatu) // Housut, Vimma (saatu) // Kengät, Reima (saatu) // Mekko, POMP de LUX (saatu) // Lapaset. mummon tehnyt // Huivi, Aarrekid // Lapsi, omaa tuotantoa (saatu) // Räkäinen nenä, ikuista (saatu päiväkotiuran alussa, kestona syksystä 2012)

Kommentit (2)

Heluna
3/2 | 

Oi, kivat kengät! Paljonhan oli hintaa? Täällä pohjoisemmassa vielä lompsitaan talvikengillä! Ja ompas tosiaan jalka kasvanut. Meidän tyttö 3,5v ja kengät 25/26...No eipä oo äitilläkään jalka kovin iso. Nimim. Keilatessa meni kengät kokoa 34!

4/2 | 

Hinta on 59.90. Mun mielestä aika kohtuullinen vedenpitävästi. Monessa paikassa vettä hylkivät on ollut sellaiset 69-79e.

Täällä ei ole ollut lunta juuri yhtään koko talvena,joten loskakelit koettiin jo sydäntalvella :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat