Moikkis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä se nyt on. Se ikkuna ja se ikkunalauta, joiden vuoksi – muun muassa – me tähän kämppään viime keväänä asuntonäytössä oikein rakastuimme. Melkein vuoden ne ihanuuden ehtivät olla rumien päälle asennettujen sälekaihdinten alla, ennen kuin vihdoin saimme kaihtimet ikkunoiden sisään.

Jo on erilainen ilme. Tuntuu ihan sille, kuin koko huoneeseenkin olisi tullut lisätilaa, kun näkymä avartui ja tuli valoisammaksi.

On aika makeaa muuten kikkailla erilaisten valojen ja varjojen kanssa, kun entisen yhden (huonosti toimivan) sälekaihtimen sijaan on neljä kaihdinta. Jokaisessa ruudussa omansa.

Kun haluamme näkösuojan pihaan, pidämme alakaihtimia kiinni, mutta valo saa tulvia yläikkunoiden kautta. Tai jos katson telkkaria sohvannurkassa, voin vetää vain lähinnä itseäni olevaa kahdinta pienemmälle, ja pitää samalla muun asunnon täysin valoisana. Vähän eri meininki, kuin entiset vaihtoehdot: a)kaikki näkyy naapureille tai b) kämpässä on yksityinen fiilis...tosin eipä siellä paljon eteensä enää näekään, kun mistään ei pääse luonnonvalo sisään.

Niin ja puhumattakaan iltavarjoista. Tämä on nyt ehkä vain mun oma ihastukseni kaupungin valoihin, mutta rakastan sitä näkyä, kun yöllä hipsiessä vessaan tai juomaan askeleita ohjaa sälekaihdinten läpi loistava oranssi katulampun valo. Siitä tulee kotoisa ja lämmin olo.

Ihanaa iltaa!

-Karkki-

P.S. Mitä olette mieltä: Pitäisikö laittaa verhot?

*kaihtimet saatu Osiokaihtimilta bloginäkyvyyttä vastaan

 

Kommentit (10)

Heluna
1/10 | 

Pakko kysyä, että mistäs nuo ihanat eläinaiheiset, maatuskaa muistuttavat "otukset" on löytyneet? :) Ja jos asuisin yksin, en varmaan laiskuuttani saisi verhoja ikkunaan, mutta onhan valikoimaa pilvin pimein ja tuo ne kotiin sitä omaa lisätunnelmaa, joten verhojen kannalla olen (niin kauan kuin joku muu ne sinne ikkunaan ripustaa) :)

Eepi
2/10 | 

Iltoja!
Joo, nuo eläinmaatuskat oli pakkohankinta. Ostin ne Punavuoressa sijaitsevasta Zicco-nimisestä lastenliikkeestä...
-E-

Liisa
6/10 | 

Hyvältä näyttää! Kenties yksi pitkä verho. Marimekon räsymatto kuosi, kelta-musta-valkoisena :-)?

peppilotta
7/10 | 

Tosi kaunis ikkuna ja iso ikkunalauta. Mikä aika harvinaista! En laittaisi verhoja, säilyy avarampana.

Karoliina Sallinen
8/10 | 

Ne tuovat kyllä aina kotiin lämpöä ja pehmeyttä! Kiitos kommentistasi, Siiri :)

Karoliina Sallinen
10/10 | 

Totta! Vaikka verho toisi lämpöä, olisi ehkä hölmöä peittää yksi asunnon lempikohdistani :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat