P2050190.JPG
P2050190.JPG

P2050159.JPG
P2050159.JPG

P2050160.JPG
P2050160.JPG

P2050163.JPG
P2050163.JPG

P2050169.JPG
P2050169.JPG

P2050174.JPG
P2050174.JPG

P2050175.JPG
P2050175.JPG

 

Kaupallinen yhteistyö: Design from Scandinavia

Kevät ja sisustus. Johtuuko se lisääntyneestä valosta, kasvaneesta energiatasosta vai mistä, mutta samalla kun päivä alkaa pidetä, tulee minulle – joka vuosi – hirmuinen himo laittaa kotia uuteen uskoon. Ensin sisustuskärpänen alkaa hiippailla puseroon kukkakaupan kohdalla, ja sitten sitä huomaakin kantavansa tulppaaneita keittiönpöydälle non-stoppina. Sitten alkaa selailla sisustuslehtiä ja nettikauppoja. Pitää saada raikasta ja kaunista ja pastellista. Tunnistatteko tämän syndrooman?

Valveutuneimmat skandinaavisen sisustuksen ystävät ovatkin varmaan jo huomanneet uuden sisustusnettikaupan, Design from Scandinavian, rantautumisen sisustusnettikauppojen sarjaan. Design from Scandinavian ideologiaan kuuluu vastuullisuus, innostavuus ja se, että kotimainen ja skandinaavinen design kuuluu olla kaikkien laatua arvostavien sisustajien saatavilla. Niinpä Design from Scandinavian valikoimaan kuuluukin sellaisia ihania merkkejä kuin Jokipiin Pellava, Puulon, Hakola ja Lennol. Jatkossa mukaan hyppää myös Aarikka,ja muitakin konseptiin sopivia brändejä etsitään koko ajan.

Kun sitten tähän kevään sisustushimoon tarjottiin, että saisin tutustua Design from Scandinavian valikoimaan, valita kuvauslainaan minusta kauneimmat tuotteet ja esitellä ne teille, toimi blogikampanja kuin kaksipäinen miekka. TIETYSTI halusin tehdä tämän, koska Design from Scandinavia tuntui heti ensisilmäykseltä juuri minun ja kotini kaltaiselle jutulle. MUTTA samalla riipi sydäntä: Ensin saa kodin täyteen sinne täydellisesti sopivia ihanuuksia ja sitten ne viedään jo pois. (Harkitsen edelleen piilottavani esimerkiksi tuon Hakolan marjapuuronvaaleanpunaisen Day-nojatuolin jonnekin. Ehkei kukaan huomaisi yhden pikkiriikkisen huonekalun puuttumista palautuskuormasta).

No. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen. Koodilla kolmistaan15 jokainen meistä ja teistä saa -15% alennusta koko Design from Scandinavian valikoimasta*. Jos saan suositella, niin ainakin  kuvissa näkyvät VM-Carpetin vihreäsävyinen Karuselli-villamatto, Hakolan Round-sohvapöytä, Puulon sisäkkän menevät Kuusio-tarjottimet, sekä Lennolin koristetyynyt (joita oli näyttänyt tulleen ihanissa keväväreissä kauppaan) kannattaa katsoa vakavalla ostosilmällä. Ihanaa muuten nähdä, kosketella ja käyttää tällaisia huonekaluja ja tekstiilejä, joiden jokaisesta sopukasta, sahatusta kulmasta ja poimutetusta kankaasta huomaa, kuinka laadukkaasti ja laadukkaista materiaaleista tuotteet onkaan valmistettu.

Minusta tuntuu jotenkin aika ihanalle se, että monet Design from Scandinavian tuotteista on vähän kuin itselle tehty. Nimittäin kun tilaat esimerkiksi mattoja, Hakolan huonekaluja tai Puulonin tuotteita, tehdään ne asiakaskohtaisesti vasta, kun tuotteet on tilattu. Aihiot ovat kyllä varastossa, mutta ne työstetään valmiiksi asiakastilauksen mukaan. Näin ollen toimitusajat ovat muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, mutta ne ilmoitetaan kyllä selkeästi tuotteen kohdalla verkkokaupassa.

Ihanaa uuttaa viikkoa ja mukavia sisustushetkiä!

-Karoliina-

*Koodi voimassa 28.2.2017 asti.

Kommentit (2)

Puulon
4/2 | 

Hei Karoliina!

Aivan upeita kuvia olet saanut kulhoista ja tarjottimesta :)

 

-Tomas/Puulon

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat