P1097045.JPG
P1097045.JPG

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Vedenkestävän silmämeikinpoistoaine, Cien EYE MAKE-UP REMOVER

Paikka: Lidl, Hallituskatu (Tampere)

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mulla ei ollut mitään ennakko-oletusta tuotteesta. Kun sitten laahustin sunnuntaina Lidlin käytäviä, muistin, että multa loppui juuri meikinpoistoaine. Pysähdyin hyllylle ja yllärikseni löysin hyllyltä Lidlin oman merkin VEDENKESTÄVÄN meikinpoistoaineen. Yleensähän halpismeikinpoistoaineet käyvät vain vesiliukoisiin meikkeihin. Hinta oli vaivaiset 1,99e, joten päätin, että testaan sitä. Hinta oli tosin jopa niin halpa, että ajattelin, ettei tuote vaan voi olla hyvä.

Mitä tuote todella tekee? Se todellakin poistaa vedenkestävän meikin paremmin, kuin mikään meikinpoistoaine, jota olen testannut. Se, missä esimeriksi Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoainetta pitää toimiakseen jopa vähän hinkata pumpulin avulla (ja siitä seuraa joskus luomien kutina), irrottaa tämä aine meikin kuin itsestään. Suorastaan liukuu pumpulin kanssa luomella ja pelkkä sipaisu riittää. Ja mähän siis käytän sekä vedenkestävää eye-lineriä, että vedenkestävää ripsaria, joten meikkiä on usein silmissä paljon.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Jos tuotteen hinta on alle 2 euroa ja se toimii näin, voi sanoa, että ostos on todellakin kannattava. Tätä ainetta kun saa 4-8 purkkia sillä hinnalla, mitä vastaavia – huonommin toimivia tuotteita – vain yhden purnukan verran. Monihan on hehkuttanut Lidlin kasvorasvoja, mutta itse en montaakaan tuotetta ole sen kosmetiikkahyllyltä testannut. Nyt siis menee kyllä muutenkin Lidlin kosmetiikka kovempaan syyniin.

-Karoliina-

Kommentit (2)

Sonjjaa
3/2 | 

Kiitos, tämä tuli kuin tilauksesta. Ostin tänään pitkästä aikaa vedenkestävän ripsarin. Tajusin, että eihän minulla ole sille sopivaa putsaria, että täytyy käydä ostamassa joku. Taidanpa testata tätä :) Itsellä ollut ennestään Lidlin puhdistusmaito ja kasvovesi, jotka ovat sopineet minulle.

Tuulitar
4/2 | 

Käytän cien merkin silmänympärysvoidetta ja vielä tähän aamuun asti käytin kasvovoidetta. Ilmeisesti vain omani kävi vanhaksi kun se rupesi rullaamaan iholta pois. Ei onneksi paljon ollut purkissa jäljelläkään. Olen kyllä tykännyt että lidlin tuotteet ovat ihan laadukkaita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat