3.jpg
3.jpg

1.jpg
1.jpg

2.jpg
2.jpg

7.46 A herää ja minä herään jotenkin samalla, vaikken kuule edes kellonsoittoa. Saisin nukkua vaikka puolille päivin, mutta jostain syystä tänään ei nukuta.

8.05-9.30 aamukahvia, lisää aamukahvia ja postauksen kirjoittamista sunnuntaita varten. Oli hirveä tarve kirjoittaa yhdestä itselle ajankohtaisesta aiheesta, mutta samalla koko ajan mietti, miten tekstin tekisi niin, ettei se ole liian paljas. Sunnuntaina saatte sitten lukea kuinka onnistuin. Tosin postaus ei edelleenkään ole valmis, joten saa nähdä, miten sen kanssa lopulta käy. F soittaa kolme videopuhelua omalta aamupalaltaan. Ihan kuin syötäisiin aamiaista yhdessä.

9.30-10.45 Aamuhaahuilua. Pyykkien taittelua, hiusten laittoa letille, aamupalaa lisää.

11.15 00 -12.30 Ajan pyörällä keskustaan. Kävin torstaina kaupungilla ja yksi 5eurin H&M:n paita jäi kaivelemaan niin, että oli pakko käydä ostamassa se. Palloilen kaupoissa ja käyn A:n ja tämän ystävän kanssa lounaalla Fit Wokissa.

12.45 A:n sisko ja äiti soittavat ja pyytämät meidät kahville Kauppahalliin. Olen käynyt Tampereella Kauppahallissa useammin kuin Helsingissä koko asuinaikanani. Lempparini on hallin sushipaikka, mutta gluteeniton leipomokin on aika kiva. Niin ja se ranskalainen(?) kalapaikka.

13.30 Käväisemme Muusan ihanalla kattoterassilla. Olen äimänä. Miten ihana ja freesi paikka niin ytimessä. Pyöräilen kotiin mansikka- ja mustikkaostosten kautta. Sokoksen edessä on ihana mummokaksikko myymässä marjoja. Tulee hirveän hyvä mieli heistä!

15.30 Pakataan mökille kampetta. Hypätään autoon ja ajetaan ruokakaupan kautta. Unohdan taas kerran puolet kamoista, mutta toisaalta, ei väliä. Mökkioloissa ei ole niin väliksi. Silmiä kirvelee jokin siitepöly. Se ärsyttää.

18.00 (tai jotain sinne päin). Käydään Citymarketissa ja saan kunnon tipat silmiin apteekista (ja kuulen, että olen käyttänyt koko ajan vääriä tippoja). Iskee karmea nälkä. Ostan valmissalaatin.

19.00 Mökillä Näsijärven rannalla. Leivon piirakan, muut tekevät illallista. Katselen, kun ihanaa pientä nukkuvaa tyttöä. Käyn puskapissillä. Juon viiniä. Käyn uudelleen puskapissillä. Syön, uin, juttelen, saunon ja nautin.

0.21 Unille.

-Karoliina-

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat