16
16
17
17
20
20

  

5
5

6
6
3
3
12
12
7
7
8
8
9
9
11
11

1
1
14
14
15
15

 

18
18
19
19

Nyt se on aivan kohta takana. Kesän ja kesäloman viimeinen viikonloppu. Esko vietti viikonlopun Helsinki-Lahti -akselilla, me F:n kanssa Hankasalmella (ja vähän Jyväskylässäkin). Uitiin, saunottiin, herkuteltiin, paijattiin eläimiä ja oltiin yhdessä lähisuvun kanssa. Niin ja  F pääsi ensimmäistä kertaa elämässään ratsastamaan!

Töiden pitäisi alkaa ensi viikolla, mutta minun töihin menoni viivästyy nyt ainakin viikolla. Siksi nyt onkin aika ristiriitainen olo. Loma ohi, mutta ei kuitenkaan vielä töitä edessä. Omituista. Syy,miksi töihin meno nyt lykkääntyy, selviää sitten tarkemmin illan postauksessa. Siihen asti: Kivaa sunnuntaita!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

Daniella
6/5 | 

Jännää :)

Mukavaa arjen aloitusta kuitenkin!

S.K.
7/5 | 

Hei sinulla on nuo Crocsin moniväriset sandaalit! Katselin alennusmyynneissä niitä itsekin, kun olivat hurjan kauniit, mutta en sitten raaskinut skeptikkona ostaa. Ovatko ne olleet hyvät jalassa? Hiertävätkö tai hikeentyvätkö helposti?

9/5 | 

Ihan parhaat sandaalit, voin sanoa! Itse en ehkä hirveästi pidä tästä väristä (enää), mutta koska ovat niin ihanat jalassa, ovat jo kolmatta kesää käytössä <3 Ei hierrä, ei purista, kevyet ja ei todellakaan hiosta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat