Me vietettiin A:n kanssa eilen meidän kesän viimeistä YHTEISTÄ lomapäivää ennen kuin F tulee sunnuntaina kotiin ja mies palaa reilun viikon päästä töihin. Tänään mä nimittäin suuntaan jo Hyvinkäälle meidän naisporukan viikonloppuun ja ensi viikko menee perhemeiningeissä. 

Koska eilinen oli meidän päivä, vietettiin se tasan niin kun haluttiin viettää. Sen kun vaan oltiin, rennosti. Se näytti tälle. 

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
8/4 | 

Vamoksesta ostin viime kesänä. Piti käyttää tämän kesän alussa suutarilla, kun toisen kengän remmi löytyi, mutta sen jälkeen taas oikein hyvät sandaalit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat