P6033709.JPG
P6033709.JPG

P6033711.JPG
P6033711.JPG

Vitsi olen rakastunut tähän jälkkäriin, jonka A teki ensi kerran mökillä toissaviikonloppuna (mutta jota olen halunnut syödä useamman kerran senkin jälkeen). Tässä on sellainen herkku grillisafkan jälkkäriksi, joka sopii niin hyvin kesäherkutteluun. Resepti ei tänäänkään omani, vaan tuon kotoisan jyrkisukulan

GRILLATUT PERSIKAT JA VANILJADIPPI

  • Persikoita
  • Hunajaa
  • Turkkilaista jogurttia
  • Vaniljatuorejuustoa (Valio Viola)
  • Oliiviöljyä

 

  1. Halkaise persikka kahtia ja poista kivi.
  2. Voitele persikka hunajalla ja oliiviöljyllä.
  3. Sekoita tuorejuusto ja jogurtti keskenään.
  4. Grillaa persikat.
  5. Tarjoile kuumat persikat vanilja-jogurttidipin kanssa. 

 

Herrrrrrrrrkullista lauantaita!

-Karoliina-

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat