P1011097 (4).JPG
P1011097 (4).JPG

P1011098 (4).JPG
P1011098 (4).JPG

P1011109 (3).JPG
P1011109 (3).JPG

P1011101 (4).JPG
P1011101 (4).JPG

En ole tämän kesän pieniltä ja isoilta reissuilta ostellut ruuan ja juoman lisäksi oikein mitään, mutta Prahan reissu oli poikkeus. Vaikkei silloinkaan tarkoitus ollut oikeasti ostaa muuta kuin F:lle tuliainen. Mutta kun niitä ihan oikeita asioita sattuu eteen, ei niiden ohi vaan voi kävellä.

Kuten jo kerroin Prahan vinkkipostauksessani, ihastuin Reserved-vaateliikkeeseen. Kaappasin sieltä mukaani todella roimin kesäalehinnoin F:lle muutaman t-paidan ja mielestäni maailman ihanimmat farkut – koristellut boyfriend jeansit. Vaan kun ne eivät olleet lapsukaisesta ollenkaan ihanat. Ennemminkin rumat, liian löysät ja poikamaiset. Tässä nyt on yritetty mummojen ja kavereiden kanssa ylipuhua farkkujen käyttöön, mutta edelleen yksilöt pysyvät rumina. Sinänsä rahanmenetys ei ollut paha. Farkut taisivat olla 12 euroa, mutta harmittaa, kun minusta ne ovat niin ihanat. Ja kaiken lisäksi F on kasvanut yli 75%vaatekaappinsa sisällöstä – taas – niin uudet pöksyt olisivat tervetulleet.

Minulla itselläni on ollut tämä löysien housujen jakso jo kauan päällä ja reissustakin tarttui mukaan parit lököpöksyt. Ihanimmat niistä  ovat nämä kukkahousut, joita voin kuvitella pitäväni niin kotipäivänä kuin vaikka juhlissakin. Ihana ysärifiba on kukkahousujen reisitaskut.

Oikean löytöjen löydön tein Prahan lentokentältä. Minulla on ollut vähän pulaa hyvistä aurinkolaseista, ja niinpä vaan eteni käveli ihanat Raybanit. Sovittelin vaikka kuinka monet lasit, mutta vaan yhdet istuivat päähäni. Vilkaisin hintalappua, ja nämä olivat sellaisessa alessa – vaikka harvat Reiskat edes kentällä olivat – että oli ihan pakko marssia kassalle. Laseille jäi hintaa 63 euroa ja kun vielä seuraavana päivänä kävin vähän taivuttelemassa sankoja Koskarin silmälasiliikkeessä, hykertelin ilosta.

Materialistinen onni ei tietenkään ole sitä aidointa…mutta kylläpä vaan hyvät löydöt saavat välillä niin ison hymyn huulille!

-Karoliina- 

Kommentit (2)

Len
4/2 | 

Ai niin vielä, mulla on noi samat raybanit ja ne on tosi huitulat päässä. En oo tajunnu että niitä vois jotenkin modata... oliko sulla siis sama ongelma et ne oli jotenkin löysät päässä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat