OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä on kirje teille. Teille kesäkaverit. Kirje teille ikuiset ystävät. Niin ja sitten teille, vain yhden kuplivan festari-illan mukana kulkeneille. Tämä on kirje myös teille, joiden kanssa toivon viettäväni vielä ainakin viisikymmentä seuraavaa kesää. Ja teille, joita tuskin näen enää koskaan.

Kirje teille vanhat kamut. Kirje merkityksellisille, rakkaille ja niille, joita ilman en voisi elää.

Kiitos siitä, että tämä kesä oli.

Oli toukokuinen Töölön kallio, väärin ymmärretty bussipysäkki ja ihan liian kevyesti päällä. Oli satamassa oleva vene ja pyöräretki, joka jätti koko kesän kestäneen arven polveen.

Oli krapulainen Hämeenlinna-aamu ja hääpaikan mittaaminen. Oli sadat ääniviestit, vertaissinkkusiskous ja se yksi vahinkohiprakkailta Hernesaaren rannassa, jolloin pinkki taivas teki Helsingistä kauniin.

Oli juhannus, jolloin kaikki oli vaan rennompaa. Niin ja kasaan käpertyneet linnunpoikaset ja yöttömän yön toivebiisit (ja miljoona itikkaa).Oli etelän lämmin tuuli ja tytär, joka oppi uimaan. Oli notkuvat herkkupöydät ja vähän liian innokas ravintolatyöntekijä.

Oli Kallio ja ihan liian sateinen festarikeli. Niin ja baaripöydän alunen pitsalaatikoineen, kesän parhaa power napit.

Oli vauvoja, vauvan alkuja ja menetettyjä sellaisia. Oli ystäviä raskaana, keskenmenon kourissa ja sitten se, joka kummitytöksi syntyi. Oli kihloja, kosintoja ja onnea. Ja Ramses Ermakainen, tietysti.

Oli nelosen ratikka ja Alepan pysäkki. Vallisaari, Korkeasaari ja lautta, jonne piti juosta. Oli väärin valitut ja paistetut ranskalaiset, anti-kasvisruokaa.

Oli Hölttä ja Bajamaja, paperit ja Paperi-T hukassa. Rinkka, joka oli koko ajan pakattu. Kymmenet junamatkat, sadat uudet kasvot ja Nutellaa. Mitäpä muutakaan.

Oli extreme-festarointi, joka muuttui taksilla ajeluksi. Stockmannin ystävälliset vartijapojat ja aamu, jolloin itkettiin ja naurettiin kroppamme kipeiksi.

Oli kiinni oleva kahvila, ja sitten se toinen, jossa kädet täristen tarjottiin kakkukahvit, luultavasti ne koko loppuelämän merkityksellisimmät. Revityt farkut ja suomenruotsalaislook.

Oli tunne, kuin olisi kotiinsa tullut. Sisäpiiri, kuukuppijutut, autosometus ja sunnuntai, jolloin pystyi syömään kolme kertaa oman painonsa.

Oli Pätkiksiä, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit ja lentokenttä, joka sai hetkessä aivan uuden merkityksen.

Oli elämän kesä.

-Karoliina-

 

Kommentit (36)

Laura
39/36 | 

Sinun (rakkauden) kesä 2016 kuulostaa ihan ykköseltä ja hittolainen tuli ihan kyynel silmään. Sinä vaikutat niin onnelliselta että sentään <3 Melkein toivoisi, että oltas ystiksiiii :)

Inu
41/36 | 

Ihana teksti! Tajusin just kuinka ihanan kermaperseiseltä kuulostaa taksimatkat ja stokka :p

Satu
43/36 | 

Oih. Tuli mieleen oma erokesä, joka on minun ja muutaman muunkin suusta kuultuna Elämän Kesä. Paras kesä. Just täydellinen. Oih ja voih, kesä 2011!

Rouva H
45/36 | 

Ihanaa, kuinka tekstistäsi paistaa onni ja rauha. Ihanaa syksyä K!

Hanna
47/36 | 

Vitsit, miten tapahtumarikas kesä sulla on ollut. Nutella on ihan parasta! Onneksi kesää on vielä jäljellä, vai koska siellä päin alkaa koulut? ?

Sanna
49/36 | 

Silläkin uhalla että kuulostan kaikilta edellisiltä: aivan ihana teksti!! Melkein itkettää...

Roosa
51/36 | 

Upea ja oivallinen teksti, ihanan soljuva oli lukea ja toistaa lause toisensa jälkeen päässä! Mukavaa loppukesää:)

Jutta
57/36 | 

Valehtelematta yksi upeimmista blogiteksteistä, jo nka olen lukenut, täydellistä! ❤️ Itkin ja hymyilin, kuulosti niin ihanalta ja onnelliselta. Olen onnellinen sun puolesta ? Kiitos, että bloggaat, vaikutat ihanalta ihmiseltä ❤️

Sini
59/36 | 

Upeasti kuvattu. Ihanaa, että olet kokenut tuon kaiken!

vilmaemilia
63/36 | 

Ihana ihana ihana teksti. Hymyilin!

Niina
65/36 | 

Kaunista ja ihanaa, tuli ihan vedet silmiin❤

67/36 | 

Ihan mielettömän hieno teksti! Tuntui kuin olisin itsekin ollut mukana! Kaikkea hyvää syksyynne!

71/36 | 

Älä pliis tee liian "taiteellisia"postauksia, ne on tylsiä ja vaivaannuttavia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat