P2128105.JPG
P2128105.JPG

P2128111.JPG
P2128111.JPG

P2128116.JPG
P2128116.JPG

P2128123.JPG
P2128123.JPG

P2128133.JPG
P2128133.JPG

Mun kevään sisustus- ja konmaritusinto on saanut lisäpotkua, kun olen käynyt kaappeja toinen toisensa jälkeen läpi. Ihan kauheasti en ole luopunut tavarasta – koska viime inventaarioista on niin lyhyt aika – mutta sen verran kuitenkin, että kirppispöytä on varattu taas maaliskuulle ja kaapit alkavat nyt selkeytyä toinen toisensa perään.

Mulla on ollut myös himo sisustaa, kuten jo kerroin. Ja yleensä olen sitä mieltä, että vain mulla on hyvät sisustusideat, mutta tällä kertaa mies heitti hyvän idean: Me ei ostettu uusia säilytyskalusteita, kuten olisin halunnut, vaan me vaihdettiinkin kaappien ja tuolin paikkaa. Ja miten ihmeessä se vaikuttikin koko kodin toimivuuteen ja ulkonäköön!

Entinen makuuhuoneen kaappi siirrettiin eteiseen. Ja eteisen liinavaatekaappi ja nojatuoli siirrettiin puolestaan makuuhuoneeseen. Vaikka säilytystila ei lisääntynyt siis piirun vertaa, mutta koska kaappien paikat vaihtui, tuntui, kun säilytystilaa olisi tullut tuplasti lisää. Iso vaatekaappi ikään kuin seilasi meillä vaan puolityhjänä makuuhuoneessa, mutta eteisessä se pääsi heti tositoimiin. Se saatiin nyt kokonaisuudessaan käyttöön ja samalla kaikki eteisessä seilaavat reput, kassit, kypärät, luistimet ja koko muu seilaava kama saatiin yksien ovien taakse.

Seuraavaksi mä siirryn makuuhuoneen lampun ja sängynpäädyn miettimiseen ja olohuoneen kunnostamiseen. Mulla on vahva tunne siitä, että tästä tulee vielä oikein hyvä!
 

-Karoliina-

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat