OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen oikeastaan siitä asti, kun F on ollut meidän perheen jäsen toivonut, että löytäisin meille kauniin ja toimivan perhekalenterin. Kun talossa on kolme jäsentä, joilla jokaisella on omat menonsa, olisi hirveän kätevää laittaa jokaisen omat jutut yhden kalenterin sisään.

Kuulin jo muutama vuosi sitten käsitteen perhekalenteri, mutta en ole sellaista koskaan tullut ostaneeksi. No miksikö? Siksi, kun kaikki perhekalenterit, joihin olen törmännyt, ovat olleet julmetun rumia. Ja niinpä meillä on yritetty änkeä pieniin, mutta kauniisiin seinäkalentereihin kaikki olennainen...siinä onnistumatta.

Löysin jo alkusyksystä Kaapelitehtaan Rosebudista Polkka Jamin perhekalenterin vuodelle 2016, ja ostin sen jemmaan tulevaa vuotta varten. Ja kas kummaa. Se uusi vuosi kolkutteleekin pian jo ovella. Jos siis kaunis perhekalenteri on vielä hakusessa, tässä yksi vinkki. Niitä näyttää löytyvän ainakin Polkka Jamin omasta nettikaupasta vielä.

Mikä on teidän perheen tapa pitää asiat järjestyksessä? Synkatut sähköiset kalenterit vai paperiversio?
-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (13)

14/13 | 

Vannon perhekalenterin nimeen! Näin olen tehnyt jo kymmenisen vuotta.
Tällä hetkellä käytössä on Granitin ihana mustavalkoinen perhekalenteri. Sen ainoa miinus on oikeastaan nimipäivämerkintöjen puute.
Monena vuonna olen tehnyt kalenterin itse ifolorin kuvapalvelussa.

tätio
16/13 | 

Meillä on ollut varmaan kymmenen vuoden ajan ollut nimenomaan perhekalenteri jääkaapin ovessa. Ei tultais toimeen ilman. Yleensä ostan sen kun ilmestyy kauppoihin. On tullut ohareitakin, esim. Niitä mis ei oo nimipäiviä tai viikon tai sunnuntait on niin haalealla että kaukaa vaikea nähdä.

Nyt satsasin rahaa vähän enemmän ja ostin muumikalenterin. Jokaiselle perheenjäsenelle oma kolo ja lisäksi Perhe- kolo jos on yhteisiä menoja. Toki menot on aikuisten kalentereissa mutta niitä ei muista jakaa toisille...

siiri
17/13 | 

Mie oon pitäytyny omassa kalenterissa mutta täältä löytyy myös ihana perhekalenteri: www.ideri.fi

PiiaPa
18/13 | 

Eikä! Just eilen ostin saman kalenterin Suomalaisesta kun tuohon heti ensisilmäyksellä rakastuin! Eli näitä löytyy siis myös Suomalaisista kirjakaupoista.

Inu
19/13 | 

Ehdottomasti synkattu perhekalenteri. Ei meillä pärjättäis paperisella. Sinne unohtuis merkata puolet menoista ja koska päivän aikana saattaa jo pelkästään yhdellä olla useampi meno, olis seinäkalenteri ihan sillisalaattia..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat