OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun mielestä kevään yksi paras arkea helpottava seikka on se, että aamuisin ei tarvitse pukea niin paljon ulkovaatteita päälle, kun lähtee töihin ja päiväkotiin. Koko lähtöprosessi on niin paljon sukkelampi ja rennompi, kun villapukujen ja kaikkien kerrosten sijaan voi vaan vetäistä niskaan ohuen takin ja painua ulos.

Jotkut teistä ehtikin jo kysellä Instassa viime viikolla, mistä F:n päällä päiväkotiaamuna vilahtanut kukkabomber on kotoisin. No sehän on Polarn O. Pyretin kesämalliston collegetakki. Ajattelin aluksi, että tästä takista tulisi F:lle kaupunkitakki, mutta nyt näyttäisi sille, että bomber kulkee päällä menossa kuin menossa. Viileinä päivinä se toimii sisällä pitkähihaisena hupparin korvaajana.

Jos olette huomanneet, olen alkanut ambassador-vuoteni aikana katsella Po.P:n vaatteita vähän uudesta näkökulmasta. Toki se Polarn O. Pyretille tyypillinen klassinen raitakuosi ja ns. perinteiset lastenvaatteet tekevät Po.P:sta Po.P:n, mutta itse henkilökohtaisesti olen enemmän kuin iloinen tästä uudesta, vähän jopa katu-uskottavammasta Polarn O. Pyretin linjasta, joka on rantautunut tuttujen vaatteiden vierelle.

Huippua on tietysti se, että uudentyylisten vaatteiden kohdalla ei ole kuitenkaan luovuttu laadusta ja käyttömukavuudesta. Puuvillaiset, todella ohutta kangasta olevat lököpöksy”farkut” ovat yksi esimerkki hyvännäköisistä ja käytännöllisistä lastenvaatteista. Ja ihme ja kyllä. Jopa F suostuu käyttämään niitä, vaikkei (valitettavasti) olekaan mikään farkkutyttö muuten.

Oletteko te huomanneet näitä uudenlaisia Po.P-vaatteita? Onko uusi aluevaltaus sinusta hitti vai huti?

-Karoliina-

Kommentit (26)

Lennuli
27/26 | 

Mainosta, mainosta... Ihan kuin kuvista välittyisi, että lapsi ei haluaisi poseerata? Olen ihmetellyt tätä lapsen esiin tuomista...mitä hän itse on siitä mieltä? (Minkä ikäinen sitä asiaa voi uskottavasti miettiä?, kerropa se). Ainakin myöhemmin iän karttuessa voi ajatukset muuttua? Vai onko pakko poseerata, jos saa jonkun vaatteen?
Olen keskustellut sinun blogistasi aikuisten lasteni kanssa. Hekin ovat joskus käyneet päivityksiäsi lukemassa Iholla sarjan jälkeen. Asuvat siis itsenäisesti jo, ja ovat arvostelukykyisiä ihmisiä, tosin ehkä jo vanhanaikaisia teidän näkökulmasta. Heiltä tulee palautetta, että eivät olisi itse missään nimessä hyväksyneet, että heidän kuviaan laitetaan nettiin... mainosbloggauksiin, tai yleensä alaikäisenä kuvattu "julkiseksi". Toinen lapsistani on insinööri ja toinen oikeustieteen opiskelija ( hänellä etenkin tosi varauksellinen asenne tuohon lapsen kuvaukseen). Voi olla, että loukkaannut kommentistani, etkä sitä julkaise. Mutta mikäli dissaat viestini, niin ehkä sitten se ainakin antaa sinulle aihetta miettiä asiaa.

Lennuli
28/26 | 

Voi hyvänen päivää. No ainakin olet ehtinyt estää mielipiteeni julkaisun...Mikä bloggaaja valitseee vain kehut, haha...huonon itsetunnon omaaja. Olen siitä todella surullinen, jos et ole katsastanut todella asiaa, että voiko lasta kuvata ja julkaista noin, niin kuin teet? Tämäkin kysymys on ihan asiallinen, sinä et edelliseenkään viestiin vaivautunut vastaamaan. Parempaa tulevaisuutta, lapsiystävällisempää ja arvottavampaa tulevaisuutta toivoen.

Sini
29/26 | 

Tässä ei nyt ollut kysymys että saako lasta kuvata vai ei. Kysymys liittyi popin vaatteisiin ja ite olen tosi iloinen ku pop on ottanut tämmönen valinta ? tykkään tosi paljon bomber takista joka löytyy meiltä sinisestä sekä vihreä. Myös uusi pelikaani paita oli mun mielestä tosi hauska ja uutta popille. Go Polarn o pyret

Emmiina
30/26 | 

Aivan hirveä ihminen olet Lennuli! Hanki lastesi pesästä lentämisen tuomaan tyhjyyteen jotain muuta kuin viattoman bloggaajaa lytistämistä. Muista, että se mikä on sinun ja lastesi mielestä ja kannalta oikea tapa elää ja toimia, ei ole ainoa ja paras! Ihmisten kuvia on lehdet, netti ja maailma pullollaan ja jopa yllätykseksesi: otoksia onnellisista lapsista ja aikuisista. Tiedäkin se, että kunnioita ja arvosta muita. Pura katkeruutesi muualle ja keskity omaan elämääsi.

ReettaK
31/26 | 

Mielestäni mukavaan suuntaan uudistaneet! Ostin lapselleni peruspopin punaisen välikausipuvun fleecellä, mutta siihen olen kyllä pettynyt. KappAhlin kaxsin puvut on olleet parempia 92cm taaperoilla.

nimetön
32/26 | 

No tulihan se sieltä! Näin vakiolukijana ihmettelinkin että yhteistyöpostaus eikä moneen tuntiin tätä kuraa! No eikös se sinun mielipiteesi tuolla yllä lue? Vai näenkö harhoja?? Eiköhän tänne blogiin ole tullut tänä keväänä niin paljon "lunta tupaan" että huonosta itsetunnosta ei tätä bloggaajaa voi ainakkan moittia :) Ja tuskinpa lasta väkisin on kuvattu, tuliko mieleesi että bloggaaja ei ehkä halua kuvata suoraan lapsensa kasvoja juuri siitä syystä, että ei halua kaikkien häntä tunnistavan?

Olit laittanut ensimmäisen kommenttisi puoli yhdentoista aikaan illalla ja ihmettelit neljä minuuttia yli puolen yön miksi sitä ei oltu julkaistu ja siihen vastattu. Tuliko mieleesi, että työssäkäyvät ihmiset ovat silloin yleensä nukkumassa?

Mutta hienoa että sinä olet noin valveutunut. Lapsesikin ovat varmasti fiksuja... Tulleet varmaan toiseen vanhempaansa.

Henna
33/26 | 

ihana takki ja tyttö. :)

Aiempaan kommenttiin liittyen (lennuli) on surullista ja rumaa, kun toisella on niin paha olla, että sitä yritetään purkaa tuntemattomiin. Jos sisältö ei miellytä, ei kai täällä pakko ole lukea postauksia.

34/26 | 

Kommentit kertovat juuri niiden kirjoittajista, ei muista...

35/26 | 

Huomasin muuten mielenkiintoisen seikan! Olet lennuli ilmeisesti Eskon suuri ihailija koska hänen blogissaan ylistät kaikkea ja kaikkia. Jos et ole vielä sitäkään huomannut, niin huomaa nyt, että nämä blogit eivät ole toisiaan vastaan, eivät tappele keskenään eivätkä kylvä epäsopua toisiaan eikä ketään kohtaan. Eivätkä ole toisistaan millään tavoin riippuvaisia tai sidoksissa toisiinsa. Ole sinäkin lukijana ja kommentoijana sen arvoinen. Sitä arvostaisi varmaan myös Esko. Ja sitä paitsi, kyllä siellä toisessakin blogissa on lapsen kuvia, jos ei enmmänkin kuin tässä.

Virpi
36/26 | 

Minä ja tyttäreni pidämme täysin toisenlaisista vaatteista, joten tällaisia vaatteita ei meille tule :)

Veera
37/26 | 

Valitettavasti huti minun mielestäni.
Pidän enemmän niistä perus raidoista. Raitavaatteiden joukosta ovat löytyneet meille ne suosikit, joita on käytetty niin veljillä kuin siskoillakin. Sukupuolelta toiselle uskottavasti kierrättäminen on ollut aika mageeta!

Annikki
38/26 | 

Voi Lennuli! Olen pahoillani, että voit niin huonosti, että joudut muita mollaamaan. Tsemppiä päivääsi!

PS. Kokeile positiivisen kautta, se tuo itsellekin hyvän olon!

Annikki
39/26 | 

Niin ja nuo vaatteet on mun mielestä ihan napakymppi!

Mari
40/26 | 

Kiitos takkivinkistä, rakastuin siihen heti ja nyt sellainen odottaa tytön 4-vuotispaketissa! :) Olin selannut juuri epätoivoisena nettikauppoja ja todennut, että tähän aikaan vuodesta kauniin takin löytäminen on mahdotonta...

Meillä ei ole aiemmin ollut Po.P:n vaatteita, joten omaa silmää miellyttää kovasti tämä uudistus! Toivottavasti kestää myös aikaa!

41/26 | 

Ihana, ihana, IHANA takki! Mahtaisiko tuo meidän 4-vuotias innostua myös...
Älä välitä ilkeistä kommenteista. Purkavat pahan olonsa siihen, joka on iloisempi/onnellisempi/tasapainoisempi/mitä tahansa.

42/26 | 

Lennuli. Juttuhan tosiaan on ollut se, että olen ollut nukkumassa jo tuolloin 22.30. Olen elämässäni jättänyt yhden blogikommentin julkaisematta (rasistinen), joten ei huolta. Kaikki mielipiteet on täällä tervetulleita.

On todella tärkeää pohtia lapsia somessa. Uskon, että olen tätä asiaa pohtinut riittävästi meidän kohdaltamme.

43/26 | 

"et edelliseenkään viestiin vaivautunut vastaamaan" Ja tähän edelleenkään-johtopäätökseen tulit, kun kommenttisi oli ollut bittiavaruudessa yöllä 1,5 h ?

44/26 | 

Kiitos tästä kommentista. Minua kummastuttaa tämä Eskon blogin vertailu suunnattomasti. Eihän tätä blogia muihinkaan verrata tai muiden kanssa tule olla sotajalalla. Nämä blogithan eivät liity toisiinsa millään muulla tavalla, kun että bloggaajien lapsi on yhteinen. Aurinkoa <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat