P2250378.JPG
P2250378.JPG

P2250380.JPG
P2250380.JPG

P2250377.JPG
P2250377.JPG

Olen huomannut, että olen erikoistunut käyttämään kauneustuotteita ”väärin”. Vähän aikaa sitten kirjoitin, kuinka suhauttelen hiuspuuteria juurikasvuhuijauksen saamiseksi, en niinkään siinä perinteisessä hiuspuuteritarkoituksessa. Meikatessakin teen asiat vähän vinksin vonksin: Käytän nimittäin mineraalipuuterin sutia aurinkopuuteriin, itse mineraalipuuterin levitykseen taas meikkivoidesientä ja meikkivoiteeseen puolestaan ikivanhan poskipunani mukana tullutta sivellintä.

Kun aloin kirjoittaa teille tätä vinkkipostausta sileiden ja vähemmän sähköisten hiusten saamiseksi, huomasin, että olen taas käyttänyt tuotetta vähän väärällä tavalla. Nimittäin Garnierin Fructisin Split Ends Bandage -seerumia* en ole koskaan varsinaisesti levittänyt hiusteni latvoille, vaan niin, että olen puristellut Garnieria kuiviin hiuksiin päivän aikana silottamaan hiusten pintaa ja poistamaan sähköisyyttä.

Toinen hyvä vinkki silotella hiuksia kesken päivän, on laittaa niihin aivan hitunen(!) hiusöljyä. Oma lempparini on Label.m -merkin öljy, joka on vesiliukoinen, eikä näin ollen kerrostu hiuksiin rumasti. Nimittäin jos öljy ei ole vesiliukoista, se ei lähde normaalipesussa pois, vaan kuormittaa levityskerta levityskerralta hiuksia tehden niistä likaisen ja raskaan näköiset. 

Tämmöiset tuotteet siis ikuisuuslempparini, proteiinisuihkeen, kanssa kassiin, eikä talvihiukset lennä sähköstä kovallakaan pakkasella.

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat