//*tällä merkillä merkityt tuotteet saatu// 

P7184447.JPG
P7184447.JPG

P7184451.JPG
P7184451.JPG

P7184453.JPG
P7184453.JPG

P7184454.JPG
P7184454.JPG

P7184458.JPG
P7184458.JPG

Meikäläinen on kova sotkemaan ja toisaalta siivoamaan. Niinpä kokemusta erilaisista inventaarioista on kertynyt rutkasti kokemusten kautta ja lukuisista niistä kirjoista, joita olen elämässäni siisteyden saralta lukenut.

  1. Ryhdyt hommaa yksi kaappi kerrallaan niin, ettei hommaan tuhlaannut koko viikonloppua kerrallaan. Kun on tehnyt yhden kaapin ja yhden tunnin homman kerrallaan, sen siisteys inspiroi jatkamaan vähän lisää seuraavana päivänä.
  2. Hommaa pölynpyyhintä- ja imurointikamat lähelle.
  3. Tyhjennä ensin koko kaappi kaikesta.
  4. Kartoita kaappien tarpeet ENNEN KUIN ALAT siivota niitä. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, että kaappia ei saa siistiksi ekalla yrittämällä, jos sieltä puuttuu inventoidessa oikeanlainen laatikko, säilytyspussi ja teline. Meikäläinen sai valita ennen meidän kodin tämän kesän urakkaa Orthex Groupilta* meidän kaappeihin ja varastoon sopivat lootat. Kuljin ihan mittanauhan kanssa ja mittailin, mitä laatikkoa minnekin kaivataan. Varastoon meni isoja kannellisia Smart Store -bokseja ja kosteuden kestäviä laatikoita. F:n huoneeseen värikkäitä laatikoita pienillä sisäjakajabokseilla ja vessaan taas minilaatikoita pinneille ja purnikoille.
  5. Jaottele sitten tavarat eri kasoihin. Itselläni kasat ovat seuraavia: takaisin kaappiin, varastoon, kirpparille, roskiin, muuhun kieroon, jonnekin toiseen kaappiin kodin sisällä.
  6. Älä anna armoa turhalle roinalle. Jos et käytä tavaraa ja se ei maritusfilosofian mukaan "tuota iloa", anna sen mennä. 
  7. Varusta heti paikat ja sijoituskohteet niille kamoille, jotka eivät päädy kaappiin takaisin. Muuten käy niin, että niitä ”kirpparille sitten joskus sadan vuoden päästä” nyssäköitä vaeltelee kotona kuukausitolkulla. Lopulta niihin hermostuu ja ne tunkee takaisin kaappiin.
  8. Varaa kirppispöytä, pakettiauto, kierrätyskeskuksen hakupalvelu. Koska: Edellinen kohta.
  9. Nauti työsi tuloksista, eli fiilistele kauniilla vaate- ja tavarariveillä ja dymotetuilla pikkulaatikoilla. Tämä toimii kaikissa muissa tiloissa, paitsi lastenhuoneessa.
  10. Kun olet siivonnut lastenhuoneen läpikotaisin, ÄLÄ KOSKAAN PALAA ENÄÄ HUONEESEEN. Koska jos palaat - esimerkiksi puolen tunnin päästä - et usko enää koskaan, että tekemälläsi työllä on mitään merkitystä.

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat