Mä pyyhälsin tänään tukka putkella aamutöiden jälkeen hierojalle ja sieltä lounaalle anopille. Katselin lounaan ajan kelloa ja kun aloin tehdä lähtöä, tajusin, että eihän mulla ole kotiavaimia. Se siitä kiireesta ja to do - listasta sitten.

Röhähdin anopin sohvalle, otin toisen palan kääretorttua ja tekstasin työkaverille, että ottaisi läppärin ja esityslistan mukaan iltapäivän palaveriin. Miehelle viestin, että olisi kotona, kun lapsi tulee, koska tytär oli taas jättänyt puhelimen aamulla kotiin, eikä voisi siksi soittaa meille.

Mä olin vähän kokenut paineita tällä viikolla juuri täyteen ahdetusta torstaista, mutta kun mahdollisuudet tehdä kaikki tämän päivän hommat katosi, yhtäkkiä kiire katosi myös.

Mä olen aika jämpti siinä, että asiat - varsinkin työasiat - tulee hoidettua ajoissa. Siksi kai kerään niistä välillä paineitakin. Minua stressaa roikkuvat hommat. Toisaalta kuinka siistiä olisi, jos voisi tämän päivän tapaan - keskellä kiirepäivänkin - vaan ottaa rennosti ja ajatella, että kyllä työt hoituu, kun ne hoituu.

Ja niin ne hoitui. Kaikki hyvin, loppu hyvin!

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat