Moikkis!
20130618-174758.jpg
Jopa on ollut outo vuorokausi. Kävimme viemässä Neiti-F:n eilen Hankasalmelle mummon (ja perjantaina loman aloittavan papan) hoiviin, ja suuntasimme Eepin kanssa kaksistaan lähes samalta istumalta takaisin Helsinkiin.

Tämä päivä on laitettu kotia (12 tuntia putkeen!) ja huomenna sama homma jatkuu. Niin ja eihän ne tekemiset siihen lopu: Viikonloppu menee kamujen häähumussa.

Tästä kaikesta seuraa siis se,että olemme F-murusta erossa kauemmin kuin koskaan ennen. Peräti 6 yötä!

Toisaalta on todella tarpeellista,että saamme laittaa uuden kodin kuntoon kaksistaan,koska Neiti-F:n kanssa näin kokonaisvaltainen puuhailu ei olisi mitenään mahdollista. Ja onhan tietysti kivaa myös juhlia kavereiden onneakin yömyöhään...mutta....

Kyllähän meille tulee ihan hirmuinen ikävä Neitiä!! Siitäkin huolimatta,että tiedän typykän olevan superhyvissä ja rakastavissa käsissä. Niin ja: Hän tuskin meitä edes muistaa ikävöidä,mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa :D

Miten teidän perheessä lapset yökyläilevät? Miten erossaolo sujuu? Ja mikä on pisin aika,jona ette ole nähneet?

Kämpänlaittoterkuin:Karkki

Neidin asu kesäkuun alulta:
T-paita & koirahame // PO.P // saatu blogin kautta
Neule // Lindex
Sukkikset ja panta // H&M

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat