Heippa,

nyt huomaa, että minulla on vielä opeteltavaa näin bloggaajana. Kunnon bloggaajathan ottavat kuvia kaikista elämänsä käänteistä, mutta minulle käy usein toisiin. Kun hauskuus nousee ylimmilleen, kun tapahtumista tulee mielenkiintoisia, unohdan minä kaikki kuvaushommat. Harmi tosissaan, kun päälläni oli tämän kerran muutakin kuin verkkarit :/ Ja miljöönä muukin kuin oma koti.

Arvaattekin siis  jo nyt varmasti, että niistä kauan puhutuista viikonloppukemuista ei ole nyt sitten yhtään valokuvaa. Tiedoksi kuitenkin, että kemuissa oli superhauskaa, ja mekotkin lopulta löysivät paikkansa. Päiväjuhlissa päälläni oli se etnishenkinen maximekko, illalla taas lyhyt mustavalkoinen.

 

Onneksi Neiti-F:n juhlissa oli kuitenkin ollut aktiivisia kuvaajia. Ja katsokaas mitä herkkuja, namskis! Kyllä huomaa, että nämä olivat kokin valmistujaiset :)

 

 

 

 

Neiti-F:llä oli ollut juhlissa kuulemma monta sylipaikkaa. Tässä hän nököttää juhlien emännän, valmistuneen äidin, sylissä.

 

Ja olipa oma Marjaana-mummokin saanut välillä suukkoja.

 

Hauskaa alkuviikkoa! Tämä kööri suuntaa nyt mökille...postaus tulee taas, kun pääsemme nettiyhteyden pariin.

 

Tsaukkis!

 

-Karkki-

Kuvat:

Virpi ja Jukka Mustonen

Neidin asu:

Mekko, Zalekua

Neule, Citat

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat