Opettajan olemisessa on se hyvä puoli, että vuodella on tarkka rytmi ja kulkunsa. Joulu tuntuu joululle, ja loman alkaminen lomalle, kun tilanteeseen siirrytään sen perinteisen riitin kautta.

 

 

Kohta pärähtää jo ilmoille Suvivirsi, ja kauan odotettu kesä saa virallisen alkunsa. Mutta ennen lomavarpaiden paljastamista (vai sadetakin kaivelemista?)on  hetki mietittävä, mitä kevätjuhlaan voisikaan laittaa ylleen.

 

 

Haluan tietysti pukea juhlaan itselleni ja Neidille jotain kaunista, mutta en oikein näe mitään järkeä siinä, että juhla-asuihin satsataan kauheasti rahaa. Pidän tärkeämpänä, että ne arjen kulutuksessa ja pesussa pyörivät vaatteet ovat laatua, juhla-asuilta vaadin vain ulkonäköä :)Tämä jo pelkästään siitä syystä, että meidän perheemme verkkaisella juhlatahdilla Neiti mahtuu korkeintaan kaksi kertaa samaan asuun... Tätäkin toissakesän mekkoa on kierrätetty jo aika monta kertaa. Kuvan bolero tulee puolestaan käyttöön varmasti nyt viikonloppuna.

 

 

Itse tykkäänkin hommata itselleni juhlaan jotain sellaista, jota voi myöhemmin pitää myös vähän arkisemmissa tilanteissa. Kampaus, meikki ja korut ovatkin ainakin omassa juhlatyylissäni ne elementit, jotka tekevät sen lopullisen juhlasilauksen. Koruilla ja korkkareilla simppeli kotelomekko menee juhlissa. Tennareilla, pelkässä huulikiillossa ja ponnarilla mekko menee vaikka töihin.

 

Tässä vielä muutama vinkki kesän (juhla)tyyliin

  • kirkkaat värit. Erityisesti oranssi, turkoosi ja  keltainen.
  • helman pituutena midi (myös maxi).
  • haalarit (edelleen).
  • todella isot kirjekuorilaukut. Kerrankin laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen.
  • ruma-kauniit korkkarit. Eli siis niin hirveät popot, että ovat jo makeet. Plat form!
  • kesän kestosuosikit: hippimeinki, seilorityyli ja kukat.
  • Printit ja kuviot erityisesti alaosissa.
  • Meikissä kuulas, vähän kiiltävä iho. Huulipunissa - vaaleissa ja tummissa - oranssihtavat sävyt.

 

 

 

Kuvat:

Vaateet: Vila

Kengät:  Bianco

Muut kuvat: Oma arkisto

Kommentit (2)

1/2 | 

Voi äääk! Mä rakastan Vilan vaatteita, mutta oon pistänyt itse ostokieltoon. :D Mutta, hyvä kun luin tämän, sillä olen unohtanut ostaa huulipunan siskoni yo-juhlia varten! ;)

Karoliina Sallinen
2/2 | 

Itse olen pitänyt Vilaa minulle liian virallisena vaihtoehtona (olen yleensä sellainen tennarityttö), mutta ihan viimeisen vuoden aikana olen löytänyt itseni hypistelemästä sieltä vaatteita.

Huulipunissa hyvä merkki mielestäni on Make Up Store. Pysyvät hyvin, ja niiden värit on niiiiin herkkuja.

Hauskoja yo-juhlia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat