OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensi lauantaina vietetään Vantaalla, Hobby Hallin myymälässä Lasten lauantaita (klo 10-18). Luvassa on mm. arvontoja, kasvomaalausta, sekä paljon lastentuotteita ja leluja -30%. Niin ja saapa tuolla reissulla kuvauttaa itsensä myös ihan oikean joulupukin kanssa (klo 11-15).

Kurkkaapa Hobby Hallin sivuilta minun lahjavinkkini vauvasta teini-ikäiseen asti. Niin ja mikä mahtaa olla mun lahjakimaran villi kortti? Se selviää täältä.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Kira
3/2 | 

Ei millään pahalla , mutta en ainakaan minä jaksa enää lukea näitä maibospostauksia; katso täältä ja tuolta linkistä mitä kaikkea kivaa on tarjolla , plääh. Rehelliset ja mielenkiintoiset postaukset hukkuu aikalailla näihin mainoksiin, kun ei viitsi aina edes avata postausta. Mutta oma valintahan se on , mitä blogeja lukee ja mitkä jättää lukematta :)

4/2 | 

Totta :) Voi valita, ja se on tietysti hyvä juttu!

Tosin "hukkuminen" minua vähän harmittaa. Sain sanavalinnasta kuvan, että "mainoksia" olisi paljon enemmän kuin ei-kaupallisia postauksia. Marraskuussa olen kuitenkin kirjoittanu 19 postausta, josta tämä on ensimmäinen Bellan kautta myyty kaupallinen kampanja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat