OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taas on se aika vuodesta, kun pitää jo alkaa viimeistään pohtia, mitä kaikkea sinne täytettäviin joulukalentereihin voikaan sujauttaa huomisesta eteenpäin.

Tässä minun vinkkini:

 • pieniä lempihahmofiguureita (myydään usein useamman hahmon paketeissa)
 • joulukoristeita
 • hiuspompuloita ja -pinnejä
 • sukkia ja alkkareita (varsinkin, jos niissä on lempihahmojen kuva)
 • piirustus- ja askarteluvälineitä
 • minikirjoja
 • pieniä autoja
 • Legoja
 • koruja
 • hassuja lahjakortteja kotiin. Esimerkiksi "Saat valita päivän ruuan/illan pelin/elokuvan", "Saat vapautuksen yhdestä valitsemastasi kotityöstä" tai "Voit valita illaksi jonkin yhteisen leikin tai puuhan"
 • joulupuuhalupauksia. Esimerkiksi tonttu voi luvata joulukalenteriin jättämässä kirjeessä, että illalla perhe pulkkailee, leipoo pipareita, paketoi lahjoja, juo glögiä tai menee joulukonserttiin yhdessä.

Niin ja jos lahja ei mahdu kalenterin luukkuun, aina voi tehdä aarrekartan tai vinkin lahjan olinpaikasta. Pienille lapsille voi piirtää vinkin, F:n ikäisille kirjoittaa helppoja arvoituksia ja isommille tehdä jo runomuotoisia vinkkejä!

Mitä muuta voisi keksiä?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (12)

Taika
13/12 | 

Hyviä ideoita! Tuli vielä mieleen lehdet, piparkakkumuotti, puuro annospussi aamupalaksi :)

Daniella
14/12 | 

Kiitos tästä! Ensi vuotta varten pistän tämän talteen. Tänä vuonna mummilta saadut lego- ja muumikalenterit saavat riittää :)

heidi
15/12 | 

Hyviä vinkkejä sulla.
Meillä kalenterissa myös tarroja ja tontun tekemä lappu pipareiden leivontaan sekä sokerikoristeluaine leivotuille pipareille.

Veera
16/12 | 

Kun talossa on kolme lasta, tulee "ihan vaan pienistäkin" muistamisista äkkiä iso summa, kun muistettavia päiviä on 24 kpl. Siksi olen luopunut "tavarakalentereista".

B
21/12 | 

Tarrat, yhdestä paketista saa leikeltyä monelle aamulle tarrat lapsille.
Kynät, tussit ja liidut.
Mietin myös omaa Lego-kalenteria. Yhtenä päivänä tulee ohje ja sitten päivä kerrallaan yhden sivun palaset. Pitäisi vaan ennättää kauppaan Legoja hakemaan ?

kukka
22/12 | 

muinaisella 70-luvulla minulla oli varmaan ensimmainen tallainen tavara-adventtikalenteri. kylla ma ihmettelin, kun yhtena aamuna loytyi keittion podan alta pulkka! (siis kangaisen kalenterin luukut olivat ehka 7 cm korkeintaan...) isot siskot eivat vielakaan voi hyvaksya tata lahjaa, kun se pulkka ei vaan mahtnut siiheen 'luukkuun'... mutta aiti oli omasta mielestaan keksinyt mulle oivan luukkulahjan, oli aika alkukuuta ja siskot (7 ja 8 vuotta) marmattivat koko joulukuun! pulkka oli sininen ja hieno!!! muuten oli kylla lahjat ' maltillisimpia' eli mahtuivat luukkuihin!

kiitos kivasta blogistasi. poikani jo 18-vuotias ja opiskelee jo ulkomailla. mukava seurata myos pienen lapsen ja nuorempien vanhempien perhe-elamaa. hyvaa joulunalusaikaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat