Täällä ne nyt on.
Kotona kaikki kolme.
Vielä toipilaina. Me ja he.
Huterina ja rytmit sekaisin.
Huonolla ruokahalulla, heikkoina.
Mutta silti.
Saman katon alla. Ihan vieressä ja sylissä.
Jos se tästä.

-Karoliina-

Kuva:Noora Näppilä

Kommentit (4)

sofia
6/4 | 

Voi että, voin vaan kuvitella fiilikset mitä oot ja ootte käyneet läpi. Tää teksti herkisti todella. Lähetän rakkautta ja toivon niin että alkaa helpottaa! Täällä toipilaana myöskin.

jokohanalkaisriittää
8/4 | 

Mua alko itkettää nämä muutamat rivit. Toivottavasti teidän ja meidänkin taudit olis nyt tässä. Toisella meidän pienistä tulee yskiessä maidot melko vauhdikkaasti hissillä ylös ja toisella lienee antibioottiripuli. Meilläkin syönnit ja rytmit ja kaikki ihan sekasin, mutta meidänkin kaksospuolikas pääs kotiin eilen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat