P4243211.JPG
P4243211.JPG

P4243214.JPG
P4243214.JPG

P4243218.JPG
P4243218.JPG

P4243221.JPG
P4243221.JPG

P4243225.JPG
P4243225.JPG

P4243231.JPG
P4243231.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Pizza-online.fi

Meillä on meneillään, kuten eilen manailin, aikamoinen kaaos kotosalla. On remppaa, hajonnutta liettä ja konmariraivausta.

Ja vaikka useimmiten ruoka valmistetaankin meillä itse, tilaamme me kuitenkin joskus– varsinkin viikonloppuisin – ruokaa myös valmiina kotiin. Kun tällä viikolla liesikeissi pakotti soveltamaan ruokailuhommia, aloin jo kuumeisesti etukäteisesti miettiä, MITÄ JOS liesi ei toimi vielä vappunakaan kun ystävien pitäisi tulla syömään meille. MITÄ JOS suunnitellut ruuat ei onnistukaan ja MITÄ JOS kaikki menee ihan pieleen.

Sitten tulin järkiini ja tajusin taas asioiden mittasuhteet. Jos kyse on vain ja ainoastaan ruuasta, ei tässä pitäisi olla mitään stressiä. Itse asiassa: Aika usein sitä ottaa paineita jonkun juhlan tai vierailun ruokatarjoamisista silloinkin, kun liesi ja koko keittiö toimii. Ja aivan turhaan!

Ahaa-elämyksen asian suhteen koin aikaisemmin tällä viikolla, kun aloin tarkastella juuri tämän nyt käsillä olevan Pizza-online -yhteistyön tietoja. Olin jostain kummallisesta syystä kuvitellut, että Pizza-online tarjoaa nimensä mukaisesti vain pitsaa, ja siksi myös ajatellut, ettei sieltä tilaaminen sopisi ainakaan meidän arki-iltoihin, koska itse miellän pitsan enemmänkin sellaiseksi herkutteluruuaksi. Ei siis ehkä perustiistain safkaksi.

Mutta mitä vielä! Laajan pitsavalikoiman lisäksi Pizza-onlinestä löytyikin myös salaatteja, sushia, nepalilaista ja vaikka mitä! Niinpä meillä herkuteltiin etko-vappuisesti alkuviikosta jo Söpö Himalayan nepalilaisella ja vappu taitaa mennä sekin tilatun safkan siivittämänä. (Tulipa liesi kuntoon tai ei.) Varsinkin, kun ruuat asettelee take away -bokseista vielä omille astioille, on ”huijaus” jo melkein täydellinen.

Näin sitä joka päivä oppii jotain uutta. Vaikkapa sen, ettei pizza-alkuinen ruokapalvelu tarjoa vain pitsaa (joka sekin on kyllä ihana ruokalaji), eikä aina tarvitse tehdä kaikkea itse. Ei edes vappuna, kemuissa, perustiistaina tai sitten näin lauantaisin! Joskus saa höllätä ja nauttia valmiiksi tehdystä.

-Karoliina-

Kommentit (3)

Minttu2
4/3 | 

Kivannäköisiä nuo sinivalkoiset astiat.:) Pistää silmään miehesi? taskussa oleva nuuskapurkki?!? Toivottavasti ei käytä lapsen nähden :(

Vierailija
5/3 | 

Voi hyvänän aika tuota moralisointia!! :):) ei voi olla totta....

Vierailija
6/3 | 

Täällä on kyllä välillä aika absurdeja kommentteja :-) Itse en kyllä mitään nuuskarasiaa kuvasta bongannut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat