…ja loma suloinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna se alkaa. Kaksi ja puoli kuukautta kesää. Perhettä. Festareita. Pitkiä unia. Järveä. Mökkiä. Terassia. Jädeä. Kesävarpaita. Leikkipuistoja. Vesipyssyjä. Laivaristeilyjä. Juhlia. Puistoja. Pyörälenkkejä.

Ihan varmasti tirautan – jo perinteisesti – muutaman kyyneleen kun ysit saavat ruusunsa ja kun jaan omalle valvontaluokalleni todistukset.

On tämä vain mahtava ammatti. Nyt. Mutta myös arkena ja talvella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Karkki-

*Kuvat F:n kevätjuhlaa ennen.
F: Mekko, neule, balleriinat, farkkurode ja panta , H&M
K: Mekko, VeroModa // Sukkikset, Lindex // Kengät ja takki, H&M

Kommentit (6)

7/6 | 

Rentoa ja rentouttavaa kesälomaa! Olet sen varmastikin ansainnut :) Ihanat lookit, tuo otsis sopii sulle superhyvin!

Karkki
8/6 | 

Kiitos ja ihanaa alkukesää sullekin :)

nyt enti
10/6 | 

Hauskaa, rentoa ja tapahtumarikasta kesää!! ;) Kiitos antamastasi opetuksesta; se oli hyvää ja ammattimaista. Täytyy sanoa, että ilahduin paljon, kun osasit pitää hyvää kuria meidän osittain villille luokalle (ja siitä syystä varmaan osa luokasta ei sinusta niin paljon pitänyt) :). En muuten ole huomannut, että leikkautit itsellesi otsatukan. Jotain muistan miettineeni, että ulkomuodossasi on jotain muuttunut... Ja muuten hyvää jatkoa ja aiotko olla töissä samassa paikassa vielä ensi vuonna? :)

Karoliina Sallinen
12/6 | 

Heippa! Ja jos villistä entisestä luokasta puhutaan, taidan tietää mikä luokka on kyseessä :) Samassa paikassa jatkan. Ihanaa kesää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat