Heippa,

veimme Neidin eilen illalla Keski-Suomeen mummolaviikonlopulle. Me vanhemmat otamme loman vastaan täällä Lahdessa, ja matkaamme itse mökkituunnelmiin vasta maanantaina. (Tulee kyllä karmea ikävä Neitiä!) Neitikään ei jää ilman juhlia, koska hän suuntaa   mummon, papan, tätien ja innokkaiden pikkuserkkujen kanssa tuttujen yo-juhliin ja valmistujaisiin. Ja täyttääpä mummokin tänään 50 vuotta. Onnea mama <3

 

Juhlaviikonloppu tuo myös tämän ainaisen "mitä laitetaan päälle -paniikin". Omasta kaapistani löytyy kolme Vilan mekkoa (taas!!), joista yksi pitäisi laittaa koululle aamujuhlaan, ja yksi illalla opekemuihin. Aikaa valintaan on noin tunti, enkä VIELÄKÄÄN tiedä, minkä näistä laittaisin nyt päälleni. Perinteistä minulle tämä viimetipan jahkailu!

Tuo ylin "hippimekko" on todellinen maximekko, mutta kangas on aika arkinen. Keskimmäinen on mielestäni ihanan etninen ja värikin miellyttää. Lyhyt mekko oli upea löytö siitä syystä, että yleensä kireät mekot eivät istu minulle, koska olen eriparia ylä- ja alaostasta vartaloani. Jos äässi mahtuu, yläosa mekosta on yleensä liian iso :) Tämä istui kuitenkin superhyvin, jes!

 

Kengiksi kaikkiin asuihin sopii nämä Biancon uudet korkkarit. Kengät ovat  niin rumat, että ne ovat  jo siitä syystä niin ihanat ;) Tiedättekö, mitä tarkoitan tällä? Kaunisruma, rumakaunis?

 

 

Neidin mekoiksi tulevat viime kesänä ostettu raidallinen juhlamekko, ja juhlien toiselle päivälle joulukuinen synttärimekko, jota pitää tuunata vielä kesäisemmäksi vaalenpunaisella nauhalla.  Näistä näette kuvat sitten, kun Neiti on ikuistettu kameralla aidossa juhlatilanteessa. (Jos mummo saa pidettyä Neitiä edes hetken paikallaan).

 

Kengiksi ajattelin Neidille mummon Barcelonasta tuomia sandaaleita, tai H&M:n balleriinoja.  Viileään säähän varaudutaan neuletakilla ja sukkiksilla. Viikonlopun helteet taitavat olla toiveajattelua, joten  tuulelta ja sateelta suojaava hattu on pakattu myös Neidin reissukassiin.

 

Hauskaa, vaikkakin sateista, juhlalauantaita kaikille! Mitäs juhlia teillä on tänään tiedossa?

 

-Karkki-

 

 

 

Kommentit (1)

MT
2/1 | 

äitienpäivä huomenna sunnuntaina, vaikka lapselta sain lahjan ja lausutun runon jo perjantai-iltana. Ei pieni jaksanut odottaa :)
Hauskaa kesälomaa!!

PS minun suosikki on se pitkä kukkamekko

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat