OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiistaina oli jännät tunnelmat. F pääsi pikkuserkkujensa ja aika monen muunkin Helinä-keiju -fanina kanssa katsastamaan tänään ensi-iltaan tulevan Helinä-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus -leffan ennakkonäytöksen.

Tarjolla oli popparia ja suuren elokuvajuhlan tunnelmaa. Rimpsuhameita ja kutkuttavaa odotusta. Itse elokuva oli ihan näin aikuiskatsojankin silmään oikeasti aika mielenkiintoinen, koska Disney, kuten aina, oli taas onnistunut tekemään leffasta monitasoisen. Jotkut läpät oli suunnattu selvästi aikuisille, mutta mikään ei varmasti estänyt myös kaikkein pienimpiä nauttimasta leffasta. Ja ikäraja 4/7 aika osuva. Välillä jännimmissä kohdissa pidettiin kädestä kiinni.

Meidän perheen yksi jouluperinne on muuten ihan lapsuudestani asti ollut leffassakäynti. Itse asiassa, luulen, että suuntaamme taas 27. joulukuuta Jyväskylän Finnkinoon, perinteisesti.

Muistapaa itsekin, että aika monelle lahjanantajalla ja -saajalle tutut leffa- ja herkkulippupaketit ovat taas myynnissä. Siitäkö kohtuuhintainen, kaikille sopiva, kevyestipaketoitava elämyslahja itselle tai kavereille. Itse asiassa: F antoi tämmöiset viime vuonna päiväkodin täteilleen lahjaksi, ja tänä vuonna liput taas menevät sukulaispaketteihin.

Hauskaa perjantaita! Mulla ja F:llä alkaa muuten tänään ansaittu joululoma. Esko saa odotella lomaansa vielä huomiseen.

-Karoliina-

P.S. Kuten viimeisistä kuvista näkyy, tunnelma leffan ja leffajännityksen laukeamisen jälkeen oli kuin suurissa enskareissa konsanaan ;)

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Ansku
5/4 | 

Voitettiin muuten teidän blogin kautta liput samaiseen näytökseen :) Ja voijee, että osui oikealle 3-v pikkumimmille se voitto! Taisi olla meidän Helinä-fanille ihan paras juttu koko joulukuussa (ellei nyt joulupukki kiilaa kärkeen). Superkiitos siis ja oikein kivaa joulua! :)

K
6/4 | 

Onko Eskon vanhemmista koskaan ollut mitään mainintaa? Nyt olet menossa käsittääkseni sinun vanhemmille jouluksi...

Esko
7/4 | 

Vietämme kaksi "jouluaattoa" toisen minun vanhempieni ja suvun kanssa ja toisen vähän pidemmän matkan päässä Karoliinan perheen parissa...Mainintaa ollut jossain vanhassa, vanhassa laivareissussa, jossa olimme Isä tytär plus mummo ja pappa matkalla...
Oikein hyvää joulua sinulle!!

Esko
8/4 | 

No voi!! Onpas kiva kuulla!! Oikein kivaa joulua myös teille!!!..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat