ikeab.jpg
ikeab.jpg

ikeaa
ikeaa

Gym Hook
Gym Hook

Tänään mun piti esitellä teille meidän eteinen osana 55 neliötä -postaussarjaa. Kuvia ottaessa iski kuitenkin sellainen olo, että eihän mulla ole teille oikein mitään fiksua näytettävää. Eteinen on kesken, ja sen verran vielä toimimaton, ettei siitä taitaisi olla vinkiksi tai inspiraatioksi vielä oikein kenellekään.

Eteisemme on kyllä kämpän pinta-alaan nähden ihan ok:n kokoinen. Eikä edes käytävämäinen vaan ennemminkin avara alue. Hankalaksi lapsiperheelle eteisessä tekee kuitenkin kaksi seikkaa: Ensinnäkin lattia on valkoista parkettia. Ja toisekseen. Eteisessä on seinäpinta-alaa hirveän vähän. Eteisalueen nimittäin rikkovat peräti kolme ovellista oviaukkoa, kaksi ovetonta koloa ja yksi liukuovikaappi.

ikeac.jpg
ikeac.jpg
PH121709
PH121709
PH121682
PH121682

Periaatteessa pidän eteisestämme jo nyt. Siinä ei ole mitään ällöä, jota erityisesti haluaisin pois. Mutta lisää ryhtiä ja säilytystilaa kyllä kaivataan. Mielellään halvalla ja kestävästi. Vaikea yhtälö?

Heittäkääpä nyt kehiin omat toimivat ja jopa vähän erikoisetkin säilytysratkaisunne! Tarvetta olisi hyvälle eteisenmatolle, jonka voi leikata muotoon. Niin ja seinään (ja kattoon?) kiinnitettäville (mahdollisimman vähän syville) kenkä- ja vaatekaapeille, sekä muille vaatesäilytysjärjestelmille.

Loop Stand Mega Knit Strap Mirror Bella Cofee Table S&B Dot Carpet
Loop Stand Mega Knit Strap Mirror Bella Cofee Table S&B Dot Carpet

Eniten pohdituttaa se, kannattaako nyt tuunata jokin Ikea-kaluste meille sopivaksi, panostetaanko muutamaan klassikkoon vai teetetäänkö eteisen osasia jopa puusepällä asti (niin ja jos, niin kenellä…).

Kivaa torstai-iltaa!

- Karoliina-

*kuvat: Ikea ja HAY

Kommentit (15)

Misu
16/15 | 

Hei vinkki vinkki me ostettiin honkkarista (hong kong :D) sellasta ns. kuramattoo, ihan metritavarana ne sitä myy ja värejä oli paljon :) meillä on kanssa vaalee laminaatti ja ongelma oli kun ei haluttu että lattia menee pilalle kaikesta siitä hiekasta mikä tulee kenkien mukana sisälle :) meillä on tosi kivaa ja neutraalii vaaleenharmaata tässä meijän eteisessä ja tosi tyytyväisii ollaan oltu :)

Daniella
17/15 | 

Ihan sellasta siistiä kuramattoa (esim. tumman harmaa) saa ainakin metritavarana, mutta jos haluaa jotain spessua, niin eri juttu tietysti.

Muiden vinkkejä odotellessa. Nimim. pursuavat asustelaatikot...

Maisoni
18/15 | 

Jysk ainakin myy vain 30cm syviä eteis juttuja. Esim penkki, jossa alla kolme koria.

Maria
19/15 | 

No tuota metritavarana myytävää kuramattoa minäkin tulin tänne vinkkaamaan mutta pari ehtikin ensin :) pakkausteipillä ja spraymaalilla saa kivasti tuunattua niistä vaikka raidallisia.
Meillä on kanssa todella pieni eteinen, siellä yksi kaappi ja se on tupaten täynnä.. kaapissa jokaisella oma kori josta pipot ja hanskat ym löytyy. Ja tangossa roikkuu vaan sesongin takit ja loput on tyhjiöpakattuna sitten vaatekaapeissa. Kenkäkaappi meillä on omassa makkarissa, eteisen kaapin alahyllyllä on kuramatto ja jokaisella kerrallaan kahdet kengät eteisessä ja loput kenkäkaapissa.. mä olen löytänyt itsestäni hirveän eteisnipottajan, pienessä tilassa pienikin sotku näyttää nopeasti tosi isolta sotkulta. Ihania inspiraatiokuvia! Mitään yksittäistä huonekalua en osaa vinkata mutta Ikeassa oli taas paljon uutta kivaa kaikkea..

Veera
20/15 | 

Meillä oli vanhassa kämpässä valkoinen lattia eteisessä. Ihana ja valoisa! Siinä toimi hyvin "kaiken imevä matto", joka oli vähän samanlainen, kuin ne "linströmmit" julkisissa tiloissa.

Tällä hetkellä etäisemmäksi on niin suuri, ettei "kaiken imevää" mattoa saanut siihen järkevästi sijoitettua. Ostin minäkin rautakaupasta neljän metrin pätkän leveää käytävämattoa. On niin raskas, että pysyy imuroidessakin hyvin paikallaan.

24/15 | 

Mikä idea!! Sparymaali! Tässä voi olla meidän tulevan maton pelastaja :) Kiitos! P.S. Käykö ihan tavallinen spray, vai pitääkö olla jokin erikoisaine tekstiilille?

Misu
26/15 | 

Jos nyt oikein muistan nii se oli joku 150cm leveetä mutta siellä oli myös leveempää mattoo oliskohan ollu 200cm?! Leveetä :)

Maria
28/15 | 

Loistavaa jos ideasta oli apua! Meillä on ainakin tollaisessa juuttisessa eteismatossa pysynyt ihan se perus "rautakauppaspray" uskoisin että kestää muissakin matoissa.. Niin ja kunnolla sanomalehteä alle ja ympärille....
t. Eräs joka maalasi kuistiin eteismaton rajat...

Hannastiina
30/15 | 

Kirjoittaja tarkoittanee sitä julkisissa tiloissa oven edessä olevaa mattoa joka imee enemmän kuin painonsa verran kuraa, sitä myy mm Hobby Hall. Meillä on pitkä ja kapea ovien rikkoma eteinen. Laitoin yhdelle seinälle ovien yläpuolelle pitkä rivin Ikean Trones kenkäkaappeja. Säilön siellä "väärän" kauden asusteet ja kengät. Toki niitä on myös alempana ja niissä säilötään kesällä kenkiä talvella pipoja ja hanskoja joita 3 lapsisessa perheessä on todella paljon :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013