ivana1
ivana1
ivana2
ivana2
ivana3
ivana3

 

ivana5
ivana5
ivana4
ivana4

ivana6
ivana6
ivana7
ivana7

*Yhteistyössä Kolmistaan-blogi ja Ivana Helsinki

Kesäloman ekalla viikolla me toteutettiin maailman ihanimman ja lahjakkaimman Janita Aution kanssa jo kauan puheissa ollut projekti, eli suuntasimme Ivana Helsingin liikkeeseen  ja pistimme pystyyn kahden naisen kuvausaamupäivän.

Mä sovittelin erilaisia lemppariasujani liikkeestä ja Janita räpsi kuvia. Kuten olen kertonut jo aikaisemminkin, mun on joskus todella vaikea rentoutua kuvia otettaessa. En koe sitä ihan mun jutuksi, alan pohtimaan hommaa liikaa ja sitten käy niin, että olen tosi jähmeä ja epäluonteva pönöttäjä.

Jostain syystä Janita saa kuitenkin aina mun olon heti rennoksi ja kuvissa oleminen - voitteko kuvitella - on jopa ihan hauskaa.

Vaattet, jotka valitsin kuviin, on mun lemppareita Ivanan kesämallistosta. Vaikka mun perustyyli onkin se t-paita, farkut ja tennarit -kokonaisuus, koen olevani yhä enemmän kotonani näissä Ivanan mekoissa. Vaikka niissä onkin puhvihihaa, pitsiä, pinkkiä, muumeja ja söpöjä kissoja, henkivät ne mun mielestä samalla myös sellaista katu-uskottavuutta, ettei mulle kertaakaan ivanoissa tule sellainen olo, että olen mennyt jonkin toisen vaatekaapille.

Onko siellä ruudun takana muita farkkutyttöjä jotka lämpenevät kuitenkin Ivanalle?

Muuten vielä vinkiksi: Ivana Helsingin nettikaupassa alkoi eilen kesäkankaiden erikoishintamyynti. Kannatta kurkata ihanat kankaat täältä.

-Karoliina

Kuvausrekvisiittaa Fanny-mekko ja Mymmeli-laukku 

Kommentit (4)

Nippe
2/4 | 

Tämä on todella kauniin herkkä leninki.
Ivana-fani olen, myönnän. Olen kai hippirokkari-linjalla pukeutumisessa omimmillani. Käytäntö tosin joskus pakottaa arkisempaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat