// Kaupallinen yhteistyö Nordic Tricot by Ivana Helsinki / Tokmanni //

 

karo2.jpeg
karo2.jpeg

karo9.jpeg
karo9.jpeg

karo19.jpeg
karo19.jpeg

karo30.jpeg
karo30.jpeg

karo32.jpeg
karo32.jpeg

karo44.jpeg
karo44.jpeg

karo39.jpeg
karo39.jpeg

karo40.jpeg
karo40.jpeg

karo41.jpeg
karo41.jpeg

Mä en ole koskaan ollut mitenkään erityisen täpinöissäni näistä ketjuliikkeiden yhteistyömallistoista. Ei siinä, että niissä olisi ollut mitään vikaa. Ei varmasti ole ollut! Mutta jotenkin minusta on tuntunut hassulle lähteä ryysimään ja ostamaan jotain tiettyä merkkiä vain siksi, että sitä saisi nyt hintaan, joka olisi omalle kukkarolle sopivampi kuin merkki yleensä. Olen ajatellut, että jos en ole kyseistä merkkiä ennenkään harkinnut ostavani, miksi tekisin sen tällaisessakaan tilanteessa.

Mutta. Kuten usein. Mieli saattaa muuttua näissäkin asioissa. Edessäni on nimittäin nyt mallisto, josta en voisi olla enemmän innoissani. Ja ei varmasti paljon yllätä, jos kerron, että tähän hommaan liittyy – taas kerran – Ivana Helsinki.

Ivana Helsinki viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. Ja juhlavuoden humussa kaikkien aikojen lempivaatemerkkini julkaisee yhdessä Tokmannin kanssa Nordic Tricot by Ivana Helsinki -vaatemalliston, joka on itse asiassa jo neljäs Ivana Helsingin ja Tokmannin välillä. Mallisto on tälläkin kertaa sellaista taattua Ivana Helsinki -tyyliä a-linjaisine mekkoineen ja söpöine kuvioineen, mutta toki huomattavasti huokeampaan hintaan, mitä Ivanaa on totuttu yleensä ostamaan.

Koko Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto  on saanut inspiraationsa suomalaisesta luonnosta ja arjen kauneudesta. Malliston vaatteet ovat monikäyttöisiä ja sellaisia, että oikealla tavalla yhdisteltynä ne sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Esimerkiksi tuo kuvien Mimosa-mekko (39.95e) on juuri sellainen jokapaikanmekko. Korkojen ja mekon mukana tulevan vyön kanssa Mimosa sopii jos jonkinmoisiin juhliin. Matalien kenkien kanssa ja ilman vyötä mekko muuntautuu puolestaan arkimekoksi. Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston sanotaan olevan vaatemallisto rohkealle, osaavalle ja itsenäiselle suomalaiselle naiselle. Siis sellaiselle, joka malliston suunnittelija itsekin on. 

Ensi viikolla, 5.7.2018, Ivana Helsinki on esillä myös Pariisin Haute Couture Muotiviikoilla. Tokmanni on Pariisin muotinäytöksen yhteistyökumppani ja catwalkilla onkin nähtävillä uniikkeja asuja Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston hengessä. “Näiden uniikkien tuotteiden kaupalliset versiot ovat ostettavissa Tokmannin verkkokaupasta ja myymälöistä valtakunnallisesti, “ kertoo Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkö Maija-Leena Leppänen.

Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto on myynnissä ympäri Suomea Tokmannin myymälöissä, sekä verkossa. Vaikka Ivana iskeekin omaan vaatemakuuni aina taatulla tavalla, on Nordic Tricot -mallistossa monta sellaista helmeä, jotka lämmittävät oikein erityisesti sydäntä. Ehdottomat suosikkini ovatkin 97% puuvillasta valmistetut Mimosa-mekko ja Milla-paita. Puhumattakaan noista ihanan joustavista Sylvia-housuista.

Suosittelen tsekkaamaan Tokmannin Ivana Helsinki -malliston täältä.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat