Heippa,

aika ihana päivä takana: Neiti-F nukkui aamulla puoli ysiin (!) ja olisi nukkunut varmasti pidempäänkin, mutta hänet oli pakko herättää. Sitten vaihdettiin isänpäiväsuukot ja -lahjat (omatekoisia kortteja, lapsi-isä-liikuntanoppa ja kasvohoitolahjakortti), ja puoli kympiltä olimme jo autossa nokka kohti Helsinkiä.

Olimme varanneet pöydän Senaatintorin kupeesta, Cafe Köketistä. Ja pian pöytä olikin jo täynnä kavereita, isiä, lapsia, äitejä ja setä-veliä.

 

Harmi vaan, että muutama murunen joutui jäämään kotiin kuumeen vuoksi :(

 

Sen lisäksi, että brunssi oli aivan MIELETÖN (lihapullia, nakkeja, muroja, lohta, kuskusta, leipiä, hedelmiä,herkkuja.....), myös puitteet tekivät sen, että herkuista oli mahdollista nauttia.

 

Siis jopa meidän lapsellisten!

Leikkipaikka liitutauluinen, tarpeeksi väljästi laitetut pöydät ja syöttötuolit tekivät sen, että pikkutyypitkin viihtyivät brunssilla peräti kaksi tuntia. Jes!

Nyt vasta Neiti-F:n  kanssa tajuaa, kuinka paljon leikkipaikkojen puitteet vaikuttavat ravintolavalintoihimme. Monta kertaa on tullut nimittäin valittua se vähän kökömpi ruoka leikkinurkkauksen takia.

Onneksi nyt ei tarvinnut tehdä kompromisseja: ei ruuassa, eikä Neidin ja pienen Alvarin viihtyvyydessä! Onkohan tämmöinen lapsiperheille tärkeä seikka ylipäätänsä ravintoloitsijoiden tiedossa?

Ai niin: ja nyt se telkkuvinkkaus. Meikäläinen näkyy maanantaina Avan uudessa Muotitietoinen ohjelmassa (klo:21-21.30). Tsekatkaapa, mitä meikkikselle tapahtuu ;)

Terkuin: Karkki

Kuvat:

Arla Anniina Joensuu

 

 

 

Kommentit (3)

Tiina
5/3 | 

Mukavanoloine isänpvä teillä, herkulline brunssi! Olit oikein eduksesi ohjelmassa, susta sai herttasen kuvan. Kivoja vaateyhdistelmii sulle keksittii ne pari mist tykkäsit itekki, mut uskoisin et ite luot parempia ku luotat ittees. :)

Karoliina Sallinen
6/3 | 

Heippa Tiina,

ja kiitos :) Telkkupäivä oli kyllä kokonaisuudessaan aika ihana! Hirveän hyvä tuotantotiimi ja rento meininki. Eikä edes jännittänyt, joka oli tavallaan ihme.
En ole varsinaisesti ohjelmassa olleita yhdistelmiä käyttänyt, mutta jotenkin kokemus rohkaisi minua oikeaan suuntaan. Tuli sellainen olo, että ne päässäni jo valmiina olleet idikset saivat lisävahvistusta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat