nuvol_gris_paret_ml
nuvol_gris_paret_ml
4990_cat_ESCALA_640_640
4990_cat_ESCALA_640_640
index
index

4095_cat_ESCALA_640_640
4095_cat_ESCALA_640_640

4842_cat_ESCALA_640_640
4842_cat_ESCALA_640_640

Mä olen tullut siihen tulokseen, että paras tapa seurata ulkomaisia bloggareita on ryhtyä heidän Instagram-seuraajakseen. Kielellä ei ole väliä, kun voi vain katsella kauniita kuvia ja saada samalla sisustus-, koristelu- ja pukeutumisvinkkejä.

Olen jo pidemmän aikaan seurannut muutamaa pohjoismaista bloggaajaa, jotka ovat kuvissaan nostaneet esille ihania metallinaulakoita ja -hyllyjä. Nuo bloggaajat ovat yhdistäneet hyllyt lastenhuoneeseen, mutta olen monta kertaa ajatellut, että ne sopisivat kyllä aivan hyvin myös ihan aikuisten käyttämiin tiloihin. Pieneksi piristysruiskeeksi!

No mitä sitten tapahtuikaan? Muutama viikonloppu sitten minä kävin Lasten PR:n avajaisissa, ja kun menin pesemään käteni, riippui käsipyyhe juurikin sellaisessa talohyllykoukussa, jota olin monta kertaa ihaillut Instagramissa. Selvisi, että kyseessä oli Tresxics-merkki, jota suomalainen MaxPlay-kauppa tuo Suomeen. Ja kaiken lisäksi:  Tämän merkin takaa löytyi moni muukin Instagram-ihastukseni!

Kuka muu surffailee Instassa juurikin sisustus- ja pukeutumisvinkkien perässä? 

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (2)

3/2 | 

Hmmm.... me tarvittais Kaamokselle naulakkotilaa eteiseen. Mutta seinässä ei ole tilaa. Aloin miettimään voisinko mä kiinnittää nuo pilvinaulakot vanhaan laatikostoon ja koristella koko laatikoston tarroilla. Hmmm..... vois toimia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat