7
7

1
1

3
3

4
4

5
5

2
2

6
6
8
8

 

9
9
10
10

Te tiedätte, että musta tuli viime syksynä yhdeltä istumalta Ivana-fani, kun tajusin, että mun vaatekaappi kaipaa minimalistisuuden rinnalle romantiikkaa.

Pääsin muutama viikko sitten sovittelemaan Ivana Helsingin ihania kevät- ja kesämalliston vaatteita, ja ihan ehdoton lempparini tämän kesän vaatteissa on tuo Ivanan ihana sininen. SININEN!  Se väri, joka on farkkua lukuunottamatta lukeutunut aina mun inhokkiväreihini, ja josta nyt tulikin mun kevätvaatteiden lempiväri!

Ivanan SS2016 -mallisto pitää sisällään pitsiä, kukkia, Muumeja ja suloisia kissoja.  Kauppoihin kevät alkaa kuulemma hipsutella pikkuhiljaa jo tässä lähiviikkoina. Nettikaupasta löytyy ainakin jo monia uutuuksia.

-Karoliina-

*Kuvien asu kuvauslainassa. 

*kuvat Janita Autio

Kommentit (17)

Minnamaaria
18/17 | 

Kuvat on aivan älyttömän kauniita tässä postauksessa. Kuvaaja on onnistunut vangitsemaan fiiliksen mielettömän ihanasti. ❤

Tepsu
20/17 | 

Ihana! Oot kyllä semmonen täydellisyys, vaikka pukisit juuttisäkin päälle se näyttäisi hyvältä :)

21/17 | 

Sä olet kyllä niin opettaja, niin opettaja !

Jenni
22/17 | 

Tiiäkkö mulle on käyny ihan sama juttu, mutta sisustuksen suhteen! Ennen inhosin sinistä sisustuksessa, mutta nykyisin huomaan jo ostelevani sinisiä koristetyynynpäällisiä ja haaveilevani sinisestä matosta... Oon varmaan kevätpäissäni, hih.

23/17 | 

Voi ei! Tuon kissaprintin myötä täytyy tämänkin koiraihmisen kääntää ainakin osittain kelkkansa. :D ♥_♥

Nippe
24/17 | 

Noi on ihanat! Itellekin tupsahtanut sinistä muutaman puseron verran kaappiin. Ihan syvää sinistäkin. Yllättävän virkistävää ;)

Leena
34/17 | 

Onpa tosiaan ihanat ❤️?? menin heti ivanan sivuille! Ja hei, onko se sun JC:n bikertakki nyt uusi ja vielä kaupoissa saatavilla? Aivan täydellinen rotsi ?
Niin ja paljon tsemppiä tulevaan! Elämä kantaa ❤️❤️❤️

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat