aarre1.jpeg
aarre1.jpeg

aarre2.jpeg
aarre2.jpeg

aarre3.jpeg
aarre3.jpeg

Tänä aamuna ulko-ovella vastaan tuli viileä syystuuli. Sää oli ihanan aurinkoinen, mutta kuitenkin jo syksyisen vilpakka.

Hihkuin innosta. Vaikka kesä onkin lempivuodenaikani ja lämpö tekee hyvää niin mielelle kuin kropallekin, inhoamalla inhoan kesäpukeutumista!

Ensinnäkin kesäpukeutumisantipatian johtuvat varmasti siitä, että en juuri tykkää pukeutua paljastaviin asuihin (lisää aiheesta täällä). Jotenkin liian lyhyet helmat ja isot kaula-aukot tuntuvat usein vieraille. Ihailen niitä toisten päällä, mutta itselläni ne tuntuvat epämukaville. Toisaalta en pidä myöskään sellaisesta venepääntiekaula-aukollisesta kotelomekkotyylistäkään. Se taas tuntuu liian tätimäiselle, liian konservatiiviselle ja liian tylsälle. Vaihtoehdot ovat siis aika vähissä.

Toisekseen kesäpukeutuminen on siksikin niin vaikeaa, koska koen, että en ole osannut jalostaa farkut-kollaripaitastailiani kesäversioksi. Jostain syystä en omista kovin montaa hyvää – juuri täydellistä – t-paitaa, ja farkkushortsienkin kanssa on tämä selluliittitilanne. Mekoissa taas suosin yleensä niin lyhyitä helmoja, että ne ovat juuri buenot paksujen sukkisten kanssa….mutta ilman sukkiksia taas aivan liian paljastavat.

Tulipa tästä avautuminen näinkin vakavaan ongelmaan äärellä. Näköjään hellekesä on kerännyt niskaani pikkiriikkisen apinan. Täytyy vaan sanoa, että olen ÄLYTTÖMÄN iloinen siitä, että nyt jalkaan saa vetää farkut ja tennarit, niskaan kollarin tai neuleen. Vielä kun alkaa nahkarotsikausi, on kaikki niin kuin kuuluukin olla. Vaatteissa on taas hyvä ja kotoisa olla.

-Karoliina-

Kuvat: Aarrekid - Aarre / AW2018-2019

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat