Moikkis!

Esittelin viime viikolla Inarian vaatekaappimme, ja säilytysjärjestelmäsuunniteluumme liittyvät taustat.

Tämän päivän postauksessani näytän, mitä Inaria-kaappimme olohuoneessa pitää sisällään.

TV-TASO/ TYÖHUONETAVAROIDEN SÄILYTYSPISTE/ HARRASTEKAAPPI / KIRJAHYLLY (k 1,4m, l 2,350m, s 0,50m)

unnamed 3
unnamed 3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • tämä kaappi suunniteltiin tv:n ja dvd-soittimen ehdoilla.
  • kaappi pitää sisällään:
    1. Hyllyn 46-tuumaiselle taulutelkkarille.
    2. 4 vähän korkeampaa lattiasta suoraan lähtevää "hyllyä", joilla säilytetään mm.  kahta konttorikoteloa laskuille ja muille tärkeille papereille, lehtilaatikoita tärkeille papereille, kirjoja kolmessa kerroksessa, sekä sisustushärpäkkeitä.
    3. 10 samankokoista hyllyä, joilla on kaikki seuraavat asiat:

a. dvd:t ja cd:t
b. ompelutarvikkeet ja kankaat
c. askarteluvälineet ja -tarvikkeet
d. teknisten vempainten tykötarpeet (johdot, laturit, kantolaukut, akut...)
e. pankkipaperit, työtodistukset, sopimukset, asuntoon liittyvät paperit ja takuukuitit
f. blogihylly kaikelle Kolmistaan-kamalle
g. työhylly oppikirjoille ja muulle materiaalille
h. hylly kaikelle sellaiselle, joka täytyy pian ottaa käyttöön, mutta jota ei halua jättää työtasoille pyörimään
On kai tämän esittelyn jälkeen selvää, että meidän tv-tasokaappi on kuin Muumimamman käsilaukku: pienestä koostaan huolimatta se pitää sisällään kokonaisen maailman :) Niin ja kuten edellisessä Inaria-postauksessani kerroinkin, on tähän olkkarn nurkkaan mahdutettu - ja vieläpä aivan hyvin- koko edellisen kotimme työhuoneen, vierashuoneen ja kirjahyllynurkkauksemme tavarat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kivaa alkavaa viikkoa!

-Karkki-

* Inaria-kaapit toteutettu blogiyhteistyöllä
* Kuvat: Inaria & Karkki

Kommentit (4)

Daniella
5/4 | 

Aika upeita kaappeja kyllä kieltämättä. Ennen kaikkea haluaisin toteuttaa käytännössä kotonamme tuon "less is more". Tavara ahdistaa mua ihan hirveästi, miksi sitä sitten on niin hitosti?? Mutta miten teette töitä kotona? Vai saatteko hommat hoidettua töissä? Kun ei ole sitä työhuonetta :)

Karkki
6/4 | 

Olen huomannut, että näissä trendikkäissä kodinraivausneuvoissa on ihan oikeasti perää. Kun kampetta on vähemmän, ei tarvitse koko ajan pelätä, että tavarat on hukassa,ja silloin siltä osin ei tule niin paljon kiristeltyä hermojakaan. Totuuden nimissä kaapeille käy kuitenkin aika ajoin näin, niinkuin viimeinen kuva näyttää. Vaikka tavaraa ei ole paljon, kyllä siitäkin voi saada sotkun aikaiseksi ;)
Opetytö me teemme koulussa. Se on ollut meidän molempien taktiikka ihan aina. Itse menen usein kaksi tuntia aikaisemmin töihin, kun varsinaiset tunnit alkavat, ja hoidan siinä kaikki työjutut.
Bloggaamisen teen koneella, eikä siihen liiemmin matskuja tarvita. Konehan meillä on keittiön nurkassa. Voisinkin tehdä kotimme erilaisista kolkista esittelyn tässä kevään aikana. Näkisitte, minne erilaiset toiminnot on ängetty :)

Raffe
8/4 | 

Kaapin takana oleva seinä? Sori, kiinnitin huomiota taas ihan johonkin epäoleelliseen :D Näyttää vaan niin jännältä, että kerro mitä materiaalia seinäpinta on?! Terkuin: Utelias sisustaja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat