Heissan,

johan taas oli festarit...Ilosaari ei taida pettää näköjään koskaan! Leppoissa meininkiä. Rauhaa rakastavaa, mutta silti tarpeeksi riehakasta festarikansaa. Ihania frittirasvamättöjä ja aivan liian vähän bajamajoja. Ja vieläpä Ilosaaren legendaarinen säätakuukin toimi: vettä ei Pekka Poudan uhkailuista huolimatta tullut kuin muutama tippa. Niin ja....vaikka kuinka inhoan kaiken maailman yksinkertaistamisia ja stereotypioita, on ne joensuulaiset vaan aika hemmetin lupsakkaa väkee. Järkkäreitä luukuunottamatta huumorintajua riittää ;)

Ainoa asia joka hieman harmitti festareissa oli se, että bändikattaus oli tänä vuonna aika kehno. Vaikka itse en keikka-aikataulu kainalossa festareilla koskaan kuljekkaan, tuntui tänä vuonna, että nyt kyllä aliarviointiin vestivaalikansa. Kauankohan Ilosaaren järkkääjät uskaltavat luottaa bileidensä takuuvarmaan imuun? Siihen,että näillä festareilla ilmapiiri on kovin vetonaula.

Tsekatkaapa tämä kuvaraportti Ilosaaresta. Tulettekohan samaan tulokseen, että  minityypit täytyy todellakin viedä kerran kesässä mummolaan!

Vaihe 1. Lapsi valmistellaan huoltoasemapillimehulla tulevaan. Edessä kolme päivää mummolan hemmottelua ja herkkua.

Vaihe 2. Rokkimatka sujuu leppoisasti, kun ottaa liftaritypyt kyytiin. Sattuivat olemaan ihan oikein sirkustaitelijoita. Huikeeta! Kuulemma vähän pyörrytti, liftausta tässä vaiheessa takana 16 tuntia.

Vaihe 3. Kirjaudu hotskuun. Ja vaadi saada huone etuajassa. Onnistuu ihanassa Jojensuussa. Aina.

Vaihe 4. Postaa rokkikadulla.

Vaihe 5. Tapaa superkaunis mude, Jane.

Vaihe 6. Ota salakuvia.

Vaihe 7. Tarkista ennen festariporttia kassin sisältö.

Vaihe 8. Hae rannake.

Vaiheet 9- 10 000. Näe kavereita, pidä hauskaa, siirry seuraavaan päivää ja pidä vielä hauskempaa!

 

 

Vaihe 10 001. Kävele viimeisenä iltana hotellille. Nuku huonosti, ja mene seuraavana päivänä hakemaan lapsesi mummolasta. Onnellisena festareista ja  jälleennäkemisestä. Ja helvatan väsyneenä.

Onneksi näin hauskaa ei tarvitse pitää kuin kerran vuodessa...

-Karkki-

Kuvat:

Eepi, i-Phone 4

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat