puoti3.jpg
puoti3.jpg


puoti2
puoti2


puoti1.jpg
puoti1.jpg


putiikki5.jpg
putiikki5.jpg

Pilvilaatikot, Sisustuscarena //  kangaskori, Superupee // Transport-juliste, Walldesign // D-Dog -valaisin, Sisustuscarena

puoti6.jpg
puoti6.jpg

By Lassen - Kubus 4, Design Kellari // Papukaija -tyynynpäällinen , Moon River Interior

Julmettu sisustusvimma ja ideointi päällä. Tekee mieli vielä vähän lisää väriä, valoa ja hassuttelua. Klassikoita ja jotain muuta. Pientä ja suurta.

Koostin tämän postauksen sisustushaaveeni Bellapuodin valikoimasta, joka on kuulkaas sellainen aarrearkku, että jos vain aikaa on, löytyy sieltä ihan huikeita timantteja. Kuten nyt vaikka tuo papukaijatyyny tai koiravalaisin. I like!

Naistenpäivän kunniaksi Bellapuoti tarjoaa muuten ilmaiset postikulut koko päivän ajan! Tervemenoa siis ostoksille!

Onko sinulla muuten jokin tietty kevään sisustushaave mielessäsi? Meidän pitäisi sisustaa makuualkovi uusiksi...

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

8/6 | 

Miten löysitkään joukosta moisia ihanuuksia!

Hetken selailin valikoimaa, enkä löytänyt kirjavasta joukosta mitään noin kaunista. Paljon oli valikoimaa, mutta ehkä puolia pitäisi jäsennellä vielä tarkemmin, muuten jyvien erottaminen akanoista on aika työlästä.

Kolmistaan-Karoliina
10/6 | 

Ideointi onkin ihanaa! Yksi ideointikohde täällä on myös parveke, jota emme ole saaneet kahteen edelliseen kesään kuntoon. Jospa sitten nyt :)

Kolmistaan-Karoliina
11/6 | 

Täytyy myöntää, että kaupan hakuosuudet voisivat olla paremmat. Bellapuodissahan on vaikka mitä ihanaa, mutta etsintä vie aikaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat