P1011032 (1).JPG
P1011032 (1).JPG

P1011036 (1).JPG
P1011036 (1).JPG

P1011040 (1).JPG
P1011040 (1).JPG

P1011041 (1).JPG
P1011041 (1).JPG

P1011031 (1).JPG
P1011031 (1).JPG

Lauantain lemppareita kesken juhannushumun:

  • Ikean Special Edition -säilytyslaatikot. Kaappasin nämä mukaani alkuviikon Ikea-kierrokselta. Nyt ne pitävät sisällään DVD-levyja ja aikakauslehtiä.
  • Mainostin jo aikaisemmin tänä vuonna Saksasta ostamaani Kikon maailman parasta aurinkopuuteria. Nyt Espanjan reissulta tarttui aurinkopuuterin lisäksi mukaan kuvissa oleva voide. Ilmeisesti kyseessä on pohjustusvoide (jos oikein ymmärsin). Joka tapauksessa tuo aine tekee ihosta ihanan silkkisen ja hieman mattaisen, tekemättä hipiästä kuitenkaan yhtään meikatun näköistä. Itse en ole tämän päälle laittanut juuri mitään muuta meikkiä. Ainoastaan leukaan ja nenään hieman peitevoidetta. Ihana tuote!
  • No ne Elloksen hopeakengät*, joista puhuin jo aikaisemminkin, mutta jotka unohdin silloin kuvata. 
  • Mökki, sauna, järvi, perhe ja hyvä ruoka. Miten onneliseksi tällaisista perusasioista voikaan tulla?
  • Zara Home. Harvemmin tulee käytyä enää Helsingissä Zarassa, vaikka sieltä tekeekin usein ihania vaatelöytöjä. Vaate-Zaraa ihanampi on kuitenkin vielä sisustusliike Zara Home, johon törmäsin Espanjassa. Harmittaa, ettei tuolloin ollut oikein kunnolla aikaa kierrellä liikeessä, ja niinpä matkaan tarttui vain lahjat ystävän pojille synttäri- ja nimiäislahjoiksi. Onkohan Prahassa Zara Homea? Kuka tietäisi? Nopean googlailun aikana en saanut asiasta oikein varmaa selkoa. 
  • Eve Hietamiehen Hammaskeiju. Niin ihana, koskettava, naurattava ja itkettävä kirja, johon jokainen (yh)vanhempi voi samaistua. Ja vielä kun päähenkilön poika on F:n ikäinen, tuntuu asiat vielä läheisemmille. Täysi kymppi!

Pitkään valvominen. Olen niin paljon enemmän ilta- kuin aamuihminen. Miten ihana valvoa pitkään. Jutella, katsoa telkkaria tai järveä, nauttia kesästä.

-Karoliina-

Kommentit (1)

let her go
2/1 | 

Ellokselta on ainakin ennen saanut tilattua Zara Home tuotteita, kuten myös niiden omilta sivuilta:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat