sininenhetki.jpg
sininenhetki.jpg

Ensin sitä toivoo, että saisi olla rauhassa edes hetken. Että ei tarvitsisi joka hetki olla niin saatavilla. Väsyneenä, kipeänä tai kiireisenä.Voisiko joskus joku muu kelvata suihkuseuraksi, iltasadun lukijaksi, viereen nukkumaan.

Ja sitten kun sen yhden illan ja monta hetkeä saa, miettii, oliko tämä sen arvoista. On jo ihan kauhea ikävä sitä, että joku kömpii yöllä viereen. Myllää, vie peiton ja jumuttaa jaloillaan. Herää iloisena ja virkeänä, tai sitten jo heti aamusta pahantuulisena ja liian vähän nukkuneena.

Onneksi se ja ne tulee tänään jo kotiin. Millä tuulella tahansa...

-Karoliina-

 

 

Kommentit (6)

7/6 | 

Hah, toi on kyllä niin totta! Tosin meillä isi on ollut ulkomaan-työmatkalla tiistaista alkaen, joten tällä hetkellä (erityisesti hermoja kiristäneen irtokarkinostoreissun jälkeen - miksi ihmeessä ne karkit on siellä niin alhaalla, pienen käden ulottuvissa) kyllä todellakin kaipaisin sitä yhtä rauhallista omaa hetkeä ihan yksin.

Karoliina/ Kolmistaan
8/6 | 

Tsemppiä!!! Terkuin: Viime viikolla vanukashyllyn läheisyydessä samanhenkisen hetken kokenut

9/6 | 

Voi että kun olen iloinen löydettyäni sattumalta tähän blogiin! Alkuviikolla Iholla-ohjelmaa katsellessani mietin teidän perheestä, että vitsi kuinka sympaattisia ihmisiä. Nyt voinkin lukea elämästänne ja ajatuksistanne täältä blogin kautta. Jään ehdottomasti seurailemaan :)

Karoliina/ Kolmistaan
10/6 | 

Kiitos Riiks :) Tuollaista palautetta on aina mukava kuulla. Tervetuloa mukaan!

Karoliina
11/6 | 

Tiedän niin tunteen! Esikoinen käy isällään säännöllisesti ja aina hetken huokaisen helpotuksesta. Samantien päälle pamahtaa syyllisyys. Varsinkin, kun tiedän kuinka raskasta on sitten, kun neiti palaa kotiin. Hänelle nuo siirtymisvaiheet ovat hankalia.

Silti, syyllisyyden piru olkapäällä vaanien, joskus salaa haaveilen molempien lapsien olevan yötä pois kotoa. Saisi vain nukkua! Juuri silloin kuin nukuttaa ja niin pitkään kuin nukuttaa. Tiedän kyllä kuinka siinä kävisi: liian pitkään valvomista ja viimeistään aamu seitsemältä ylös :D

Karoliina/ Kolmistaan
12/6 | 

Nukkuminen. Voi että se on tärkeä juttu!!! ( Ja sen tajuaa vasta, kun ei saa nukuttua tarpeeksi).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat